Η Lego συρτά στο Cybertruck της Tesla: τουλάχιστον αυτή η παραλαβή αντέχει στις αποτυχημένες επιδείξεις του Elon Musk!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Lego διασκεδάζει στο Tesla αποκαλύπτοντας τη δική της έκδοση του Cybertruck. Το Lego pickup αναπαράγει το σχεδιασμό του οχήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είναι εγγυημένο ότι θα είναι «άθραυστο» επιπλέον, αρκετά για να αντέξει τις αποτυχημένες επιδείξεις του Elon Musk κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσίασης.

Η Tesla είχε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρουσιάσει το Cybertruck, το πρώτο του ηλεκτρικό pickup, με ένα χτύπημα. Εκτός από την πολύ τολμηρή σχεδίαση του οχήματος, ο Elon Musk βασίστηκε σε ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του: την ανθεκτικότητά του. Μετά από μια πρώτη δοκιμή αντίστασης σε μια σειρά βαρελιών, τα υπόλοιπα δεν πήγαν όπως είχε προγραμματιστεί. Ο Franz von Holzhausen, επικεφαλής του σχεδιασμού της Tesla, προσπάθησε να ρίξει μεταλλικές μπάλες στα πλαϊνά παράθυρα που υποτίθεται ότι ήταν άθραυστα. Και αυτό που έπρεπε να συμβεί συνέβη: έσπασαν στην πρώτη προσπάθεια.

Αυτό το ψεύτικο σημείωμα του συνεδρίου έδωσε άφθονο στα πιο πειραστικά μυαλά που δεν έχασαν την ευκαιρία να γελάσουν με την αποτυχημένη επίδειξη, καθώς και τη γεωμετρική σχεδίαση με τον απλοϊκό αέρα του pickupup. Είναι η σειρά του Lego να διασκεδάσει αποκαλύπτοντας τη δική του έκδοση του Cybertruck, η οποία επιτυγχάνεται συναρμολογώντας τρία τούβλα με πλαστικούς τροχούς. Όπως είναι, δεν είναι πολύ περίπλοκο να αναπαραχθεί ο σχεδιασμός του οχήματος, ακόμη και αν το αποτέλεσμα είναι ακόμη πολύ προσεκτικό.

Διαβάστε επίσης – Cybertruck: Ο Elon Musk εξηγεί γιατί η γυάλινη επίδειξη του θρυμματισμένου γυαλιού μετατράπηκε σε φιάσκο

Η εικόνα μεταφορτώθηκε στη σελίδα Lego Australia στο Facebook. «Η εξέλιξη της παραλαβής είναι εδώ. Εγγυημένο άθραυστο “ διαβάζουμε στο μήνυμα που συνοδεύει το οπτικό. Παρά την κοροϊδία, το Cybertruck είναι μια πραγματική επιτυχία με περισσότερες από 200.000 παραγγελίες που έχουν ήδη επικυρωθεί από την Tesla σε λίγες μόνο ημέρες. Όπως τι τολμούν να αποδώσει!