Η Lamborghini παρουσιάζει το πρώτο υβριδικό της αυτοκίνητο, το 819HP Sian

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 13 Νοεμβρίου 2019 στις 9 ώρες και 49 λεπτά

Εδώ και αρκετά χρόνια, η τάση ήταν προς τα ηλεκτρικά ή υβριδικά αυτοκίνητα μεταξύ όλων των κατασκευαστών. Εάν η Lamborghini δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη σε αυτήν την αγορά, είναι πλέον κάτι με το 819HP Sián, το οποίο παρουσιάζεται σήμερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Μεγάλη επανάσταση στο Lamborghini : η μάρκα που χρησιμοποιείται για τα υπερφορτισμένα οχήματα ανακοινώνει την επόμενη εμπορία ενός ηλεκτρικού οχήματος. Λοιπόν, όχι 100% ηλεκτρικό, αλλά μάλλον υβριδικό. ο 819ΗΡ Σιάν είναι ένα όχημα με φουτουριστικές γραμμές, αλλά σέβεται τον ξεχωριστό σχεδιασμό της μάρκας. Το αυτοκίνητο συνδυάζει ορισμένα στοιχεία που δανείστηκαν από τα παλιά μοντέλα του (όπως τα εξαγωνικά πίσω φώτα) και εκείνα των φουτουριστικών πρωτότυπων αυτοκινήτων του.

Η Lamborghini θα παράγει μόνο 63 αντίγραφα του υβριδικού της αυτοκινήτου

Αυτό το coupe V12 785 ίππων διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 34 ίππων, μπορεί να φτάσει τα 100 km / h σε 2,8 δευτερόλεπτα και προσφέρει τελική ταχύτητα 350 km / h. Εκτός από το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητο της μάρκας, το 819HP Sian έχει ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αντί να χρησιμοποιεί μπαταρίες ιόντων λιθίου, η Lamborghini επέλεξε να χρησιμοποιήσει υπερπυκνωτές. Αποτέλεσμα: είναι τρεις φορές πιο ισχυρές από μια συμβατική μπαταρία και ειδικά τρεις ελαφρύτερες. Τι να μειώσετε το συνολικό βάρος του κουπέ. Αυτή η ίδια τεχνολογία επιτρέπει στη μονάδα αποθήκευσης να επαναφορτίζεται με κάθε φρενάρισμα.

Διαβάστε επίσης: Renault Zoe, Tesla Model 3, Nissan Leaf: η λίστα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τις καλύτερες πωλήσεις στη Γαλλία το 2019

Οι τιμές για το αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά σημαντικές, όπως συνηθίζεται με τα οχήματα της μάρκας. Ακόμα και με ένα καλά εφοδιασμένο πορτοφόλι, η απόκτησή του φαίνεται πλέον αδύνατη: μόνο 63 μοντέλα θα παραχθούν, μοντέλα που έχουν ήδη πωληθεί. Γιατί αυτό το σχήμα; Επειδή αντιστοιχεί στην ημερομηνία ίδρυσης της μάρκας.

Ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, το αυτοκίνητο βρίσκεται επί του παρόντος στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το οποίο μόλις άνοιξε τις πόρτες του. Η Lamborghini δεν πρέπει να σταματήσει εκεί. Άλλα μοντέλα, όπως μια παραλλαγή του Urus ή η αντικατάσταση του Aventador, θα πρέπει επίσης να ακολουθούν την οδό ηλεκτροδότησης.

Δημιουργήθηκε από τον Lean

Πηγή: Autoblog