Η Klipsch λανσάρει ακουστικά με ANC που μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή από τη Sony και την Bose

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Klipsch θέλει να επωφεληθεί από το CES 2020 για να παρουσιάσει ένα νέο ακουστικό με ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC): πωλείται για 399 $, προσφέρει ANC 40 ντεσιμπέλ, διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών με γρήγορη φόρτιση (5 ώρες σε 10 λεπτά) και δυνατότητα επαναφόρτισης σε “θήκη πτήσης”. Όλα με τους καλύτερους κωδικοποιητές Bluetooth στην αγορά.

Πίστωση: Klipsch

Αν κοιτάξουμε έναν προϋπολογισμό μεταξύ 250 και 400 ευρώ, τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth με ενεργή ακύρωση θορύβου είναι επί του παρόντος μάλλον το Sony WH-1000XM3 και το Bose 700, που ξεπερνά τον πρώην βασιλιά, το QC 35 II. Ωστόσο, λίγα γνωστά στο ευρύ κοινό, τουλάχιστον στη Γαλλία, η Klipsch θα μπορούσε σύντομα να χαράξει μερίδιο αγοράς για αυτούς με ένα νέο πολυαναμενόμενο κράνος, που ονομάζεται Ακύρωση ενεργού θορύβου Over-Ear.

Το Klipsch είναι ένα εμπορικό σήμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες – μέχρι σήμερα ήταν γνωστό κυρίως για τον ρόλο του στην ανάπτυξη ήχου υψηλής πιστότητας (Hi-Fi). Με υπερ-premium εξοπλισμό. Ένα πραγματικό ίδρυμα στην αγορά από το 1946. Έτσι, όταν η μάρκα εξηγεί ότι θα εκμεταλλευτεί το CES 2020 για την κυκλοφορία ενεργών ακουστικών μείωσης θορύβου, αυτό μας τραβάει αναπόφευκτα την προσοχή.

Ειδικά επειδή εκτός από την τιμή των 399 δολαρίων – το ίδιο με αυτό του Bose 700 – η μάρκα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να αποκαλύψει εικόνες, καθώς και πολλές λεπτομέρειες που μας κάνουν να πούμε ότι το προϊόν συγκρίνεται πολύ ευνοϊκά με τους άμεσους ανταγωνιστές του. . Πρώτον, όπως αναφέρεται στο Engadget, αυτά τα ακουστικά προσφέρουν ακύρωση θορύβου -40 ντεσιμπέλ.

Αυτό είναι -10 dB περισσότερο από την εξασθένηση που παρέχεται από το XM3 για παράδειγμα. Και μιλάμε μόνο για το ANC εδώ, ο σχεδιασμός των ακουστικών over-the-ear που συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό παθητικά στη γενική εξασθένηση. Επομένως, θα πρέπει να το μετρήσουμε με τις δικές μας δοκιμές, αλλά μυρίζει ήδη πολύ καλά. Όπως και με τους ανταγωνιστές του, μπορείτε φυσικά να βασίζεστε σε διάφορους τρόπους εξασθένησης για να μείνετε συντονισμένοι με τη φωνή και / ή τους γύρω ήχους.

Στη συνέχεια, η αυτονομία και η γρήγορη φόρτιση USB-C: αυτό το ακουστικό φαίνεται να υπερβαίνει τον ανταγωνισμό με περίπου τριάντα ώρες αυτονομίας και 5 ώρες αυτονομίας μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Οι Sony και Bose υπόσχονται είκοσι ώρες χρόνου ακρόασης με μία μόνο χρέωση. Το Engadget καθορίζει ότι η «θήκη πτήσης» που περιλαμβάνεται στο κουτί επιτρέπει στο κράνος να φορτίζεται όταν προστατεύεται, και πάλι, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του.

Διαβάστε επίσης: CES 2020 – Η LG θα αποκαλύψει τηλεόραση που ξεδιπλώνεται από το ταβάνι σαν τυφλή

Τέλος, αυτό το Klipsch συνδέεται στο Bluetooth 5.0 και δεν μειώνει τους κωδικοποιητές με SBC, aptX HD και AAC – μια εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τα πάντα στο smartphone και το ακουστικό διαθέτει ένα ειδικό κουμπί Βοηθού Google. Το κράνος θα προσφέρεται αρχικά αυτό το φθινόπωρο σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο / γκρι. Μια πιο ακριβή ειδική έκδοση McLaren, με πιο πολύχρωμες πινελιές (και πορτοκαλί, προφανώς όπως το OnePlus 7T Pro Edition McLaren) θα προσφερθεί αργότερα για 549 $.

Πηγή: Engadget

Το μαύρο χρώμα / Συντελεστές: Klipsch
Η έκδοση McLaren του κράνους / Credits: Klipsch