Η Jennifer Lopez φοράει το διάσημο φόρεμα της ζούγκλας που ενέπνευσε τη δημιουργία εικόνων Google

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια βουτιά με το διάσημο πράσινο φόρεμα της ζούγκλας από την Donatella Versace κατά τη διάρκεια της τελικής επίδειξης της εβδομάδας μόδας 2019 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Το διάσημο φόρεμα είναι η προέλευση των εικόνων Google.

Στα αριστερά, η στολή του 2001. Στα δεξιά, αυτή του 2019 (πιστωτικές φωτογραφίες: Getty Images και Google).

Ο Vogue αναφέρει ότι στο τέλος της παράστασης, τα τελευταία μοντέλα περνούσαν την πασαρέλα στο ρυθμό του τραγουδιού τους “Love Don’t Cost a Thing” από το 2001. Ένα οπτικό μοντάζ από τον ιστότοπο Εικόνες Google τότε εμφανίστηκε στους τοίχους. Έτσι, το κοινό μπόρεσε να ελέγξει τις εικόνες του πρωτότυπου φορέματος που φορούσε ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων Grammy τον Φεβρουάριο του 2000. Σαν να μιλούσε σε ένα συνδεδεμένο έξυπνο ηχείο, μια φωνή ανακοίνωσε: «Εντάξει, Google . Δείξε μου το πραγματικό φόρεμα τώρα. Και η ποπ σταρ και ηθοποιός του Χόλιγουντ εμφανίστηκαν με ένα νέο πράσινο φόρεμα αόρατο, αλλά πολύ εμπνευσμένο από το πρωτότυπο, στο χειροκρότημα του κοινού.

Διαβάστε επίσης: Οι εικόνες Google αλλάζουν σχεδιασμό, εδώ είναι οι νέες δυνατότητες

Το πράσινο φόρεμα της ζούγκλας είναι η προέλευση της δημιουργίας των εικόνων Google

Η παρέλαση την περασμένη Παρασκευή, επομένως, αποτίει φόρο τιμής στο φόρεμα της Donatella Versace, στη Jennifer Lopez, αλλά και στο Εικόνες Google. Ως υπενθύμιση, η Google ιδρύθηκε το 1998. Ωστόσο, οι Εικόνες Google δεν εμφανίστηκαν στον ιστότοπο μέχρι τον Ιούλιο του 2001. «Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η Google, οι χρήστες έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι μπορούσαν να ανακαλύψουν σχεδόν ενώ πληκτρολογούσαν μερικά. λέξεις σε έναν υπολογιστή », έγραψε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google Eric Schmidt στο Project Syndicate το 2015.

«Ήταν καλύτερο από οτιδήποτε άλλο εκείνη τη στιγμή, αν και δεν είναι πλέον συγκρίσιμο με τα σημερινά πρότυπα. Και πολύ γρήγορα, οι χρήστες ήθελαν περισσότερα από το κείμενο. ” Ακολουθεί το αίτημα έρευνας για τις φωτογραφίες αυτού του φορέματος ότι οι συνιδρυτές Larry Page και Sergey Brin φαντάστηκαν και δημιούργησαν τις Εικόνες Google. «Εκείνη την εποχή, αυτό ήταν το πιο δημοφιλές ερώτημα αναζήτησης ποτέ. “

Διαβάστε επίσης: Η Google δοκιμάζει διαφημίσεις αγορών στις Εικόνες Google

Το αποτέλεσμα μιας σύνδεσης μεταξύ μόδας και τεχνολογίας, το Google Images χρησιμοποιείται πλέον από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα, όχι μόνο για αναζήτηση φωτογραφιών μόδας, στυλ ή διασημοτήτων, αλλά και για την εύρεση ιδεών. και αναφορές όλων των ειδών.

Πηγή: Google