Η Huawei συνεχίζει να κυκλοφορεί το EMUI 9.1, τα Windows 10 σκοτώνουν κωδικούς πρόσβασης, το Nintendo Switch θα αναθεωρηθεί σύντομα, ανακεφαλαιώστε

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei συνεχίζει να κυκλοφορεί το EMUI 9.1 και πρόκειται να ανακοινώσει το EMUI 10 με βάση το Android 10 Q, τα Windows 10 κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση κωδικών πρόσβασης, το αρχικό Nintendo Switch σύντομα θα έχει δικαίωμα σε μερικά νέα στοιχεία, όπως: ένα βελτιωμένο SoC.

Πολύ απασχολημένος με τον προγραμματισμό των διακοπών σας ή την ανακάλυψη των τελευταίων ειδήσεων από τον κατάλογο Netflix, δεν έχετε βρει το χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας; Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, σας λέμε ότι χάσατε.

EMUI 9.1: Η Huawei επιβεβαιώνει την ανάπτυξη της ενημέρωσης σε 13 smartphone από αυτό το καλοκαίρι

Η Huawei South Africa επιβεβαίωσε την κυκλοφορία της ενημέρωσης EMUI 9.1 σε 13 smartphone υψηλής και μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησαν το 2018 ή το 2019, όπως τα P20, P20 Pro και Mate 10 Pro. Ταυτόχρονα, ο κατασκευαστής εργάζεται για την ανάπτυξη της μελλοντικής ενημέρωσης της επικάλυψης. Παρά τις κυρώσεις από την κυβέρνηση Trump, η Huawei θα παρουσιάσει το EMUI 10 με βάση το Android 10 Q στις 9 Αυγούστου 2019 σε συνέδριο στην Κίνα.

Διαβάστε: Η Huawei θα αναπτύξει το EMUI 9.1 σε 5 smartphone από τον Ιούλιο του 2019

Τα Windows 10 σας επιτρέπουν τώρα να απενεργοποιήσετε τους κωδικούς πρόσβασης

Η Microsoft συνιστά την απόρριψη του παραδοσιακού κωδικού πρόσβασης και την εναλλαγή στις επιλογές σύνδεσης των Windows Hello, όπως αναγνώριση προσώπου, δακτυλικά αποτυπώματα ή κλειδιά ασφαλείας FIDO2. Για να ωθήσει τους χρήστες να κάνουν τη βουτιά, ο γίγαντας του Διαδικτύου θα δημιουργήσει μια επιλογή να απενεργοποιήσει εντελώς τους κωδικούς πρόσβασης στα Windows 10 20H1, την προεπισκόπηση της πρώτης μεγάλης ενημέρωσης του 2020.

Διαβάστε: Η Microsoft προσφέρει απενεργοποίηση κωδικών πρόσβασης με τα Windows 10 20H1

Το Nintendo Switch θα δικαιούται ένα νέο SoC και θα αλλάζει χώρο αποθήκευσης

Εκτός από το Nintendo Switch Lite, η Nintendo εργάζεται επίσης για μια ενημέρωση υλικού στην υβριδική κονσόλα που κυκλοφόρησε το 2017. Αυτός ο αναθεωρημένος διακόπτης θα είναι εξοπλισμένος με ένα νέο Tegra X SoC. Η ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει επίσης να πραγματοποιήσει αλλαγή της μνήμης NAND και, επομένως, κάντε αλλαγές όσον αφορά την αποθήκευση.

Διαβάστε: Η Nintendo θα ξεκινήσει έναν αναθεωρημένο διακόπτη, με βελτιωμένο SoC