Η Huawei παρουσιάζει το Mate 30 RS Porsche Design, ένα πολυτελές smartphone χωρίς Play Store στα 2.095 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei μόλις παρουσίασε το Mate 30 RS Porsche Design, μια εξαιρετικά υψηλή έκδοση του Mate 30 Pro. Το smartphone ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του εμπνευσμένο από τη μάρκα αυτοκινήτων της Porsche και την ενσωμάτωση ευγενών και πολυτελών υλικών, όπως το δέρμα. Επιπλέον, κληρονομεί το ίδιο τεχνικό φύλλο με το Mate 30 Pro, το οποίο είναι η μισή τιμή.

Για αρκετά χρόνια, η Huawei και η Porsche συνεργάστηκαν στην αγορά μιας πολυτελούς έκδοσης smartphone της Huawei. Αυτό συμβαίνει επίσης φέτος. Λίγο μετά την παρουσίαση των Mate 30 και Mate 30 Pro, οι δύο εταιρείες παρουσίασαν το Mate 30 RS Porsche Design.

Διαβάστε επίσης: Η Huawei παρουσιάζει το Huawei Vision, την τηλεόραση που κάνει περισσότερα από την τηλεόραση

Η Huawei παρουσιάζει το Mate 30 RS Porsche Design, ένα premium smartphone με περισσότερα από 2000 €

Στην καρδιά του τερματικού, υπάρχει προφανώς Kirin 990 SoC συμβατό με 5G σε συνδυασμό με μνήμη RAM 12 GB και συνοδεύεται από εσωτερική αποθήκευση 512 GB. Εξαχλώνεται απόΟθόνη Full HD + AMOLED 6,53 ιντσών. Η αυτονομία έχει την ίδια μπαταρία 4500 mAh συμβατή με γρήγορη φόρτιση 40W με το Mate 30 Pro.

Στην πλάτη, ένας τετραπλός αισθητήρας Leica 2 × 40 Mp τοποθετημένος κάθετα σε μια μαύρη λωρίδα ξεχωρίζει το Mate 30 RS Porsche Design από το υπόλοιπο της γκάμας. Μια μαύρη δερμάτινη λαβή προσαρτημένη στο πίσω περίβλημα επιτρέπει καλύτερη πρόσφυση. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το smartphone είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο χάρη στο σχεδιασμό του εμπνευσμένο από αυτοκίνητα Porsche.

Το Mate 30 RS Porsche Design διατίθεται στα ακόλουθα χρώματα: μαύρο και κόκκινο. Η τιμή του smartphone είναι 2.095 €, σύμφωνα με τις προηγούμενες παραγωγές Huawei / Porsche. Όπως και τα άλλα Mate 30s, το Mate 30 RS Porsche Design δεν συνοδεύεται από προεγκατεστημένες υπηρεσίες Google, συμπεριλαμβανομένου του Play Store. Επομένως, δεν θα κυκλοφορήσει στη γαλλική αγορά.