Η Huawei παρουσιάζει το Huawei Vision, την τηλεόραση που κάνει κάτι περισσότερο από την τηλεόραση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei μόλις ανέβασε το πέπλο στο Huawei Vision, μια συνδεδεμένη τηλεόραση που υπόσχεται να κάνει πολύ περισσότερα από μια παραδοσιακή τηλεόραση. Χτισμένη γύρω από μια οθόνη 4K Quantum Dot 120 Hz, η τηλεόραση στοχεύει να γίνει το κέντρο ελέγχου του σύγχρονου συνδεδεμένου σπιτιού.

Λίγο μετά την παρουσίαση των Mate 30 και Mate 30 Pro, η Huawei παρουσίασε το Huawei Vision. Πολύ παρόμοια με το Honor Vision που ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, η τηλεόραση λειτουργεί ορατά στο Harmony OS, το εσωτερικό λειτουργικό σύστημα που αναπτύχθηκε από την εταιρεία. Η ομάδα ισχυρίζεται ότι έχει σχεδιάσει τηλεόραση ως “Μεγάλο smartphone”.

Η Huawei παρουσιάζει το Huawei Vision, την επαναστατική συνδεδεμένη τηλεόραση

Το Huawei Vision είναι διαθέσιμο σε τρεις μορφές οθόνης : 55 “, 65” και 75 “. Πρόκειται για έναν πίνακα 4K Quantum Dot με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Αυτός ο ρυθμός εγγυάται ομαλές εικόνες. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών. Το Huawei Vision είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα έξυπνο σύστημα ήχου 8 ικανό να προσαρμοστεί στο περιβάλλον. Η Huawei έχει επίσης αναπτύξει μια λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης που προστατεύει τα μάτια των νέων θεατών φιλτράροντας το μπλε φως.

Είναι επίσης εξοπλισμένο μεμια ανασυρόμενη μπροστινή κάμερα (όπως μερικά smartphone) που προορίζονται για βιντεοκλήσεις. Οι κλήσεις ενισχύονται χρησιμοποιώντας αλγόριθμους που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό ισχύει επίσης για το Honor Vision που κυκλοφορεί στην Κίνα, το οποίο μοιράζεται τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το Huawei Vision θα βρει τη θέση του σπίτια εξοπλισμένα με σύστημα οικιακού αυτοματισμού. Για τον έλεγχο όλων των συνδεδεμένων αντικειμένων σας, είναι πράγματι δυνατό να απευθυνθείτε στην τηλεόρασή σας ή να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο οθόνης αφής Bluetooth 5.0, το οποίο εγγυάται αυτονομία έως και τριών μηνών. Είναι εξοπλισμένο με θύρα USB-C.

Επιπλέον, είναι επίσης δυνατό να εμφανιστεί η οθόνη ενός κινητού Huawei ή Honor σε αυτήν της τηλεόρασης ή να πραγματοποιηθεί μια βιντεοκλήση σε εξέλιξη στο τηλέφωνο προς την τηλεόραση. Η Huawei θα αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή της τηλεόρασης αργότερα.

τηλεχειριστήριο όρασης huawei