Η Huawei παρουσιάζει το νέο P30 Pro με EMUI 10 και Android 10 στο IFA 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Σεπτεμβρίου 2019 στις 16 ώρες και 52 λεπτά

Στο IFA 2019, η Huawei παρουσίασε μια νέα έκδοση του Huawei P30 Pro με δύο νέα χρώματα, αλλά και ένα δίχρωμο σχέδιο στο πίσω μέρος, όπως στα Google Pixels. Αυτή η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει στο EMUI 10 (Android 10).

Η Huawei συνεχίζει τις ανακοινώσεις στο IFA Berlin. Ο κατασκευαστής παρουσίασε το νέο SoC Kirin 990, τα νέα ακουστικά Freebuds 3 με ενεργή μείωση θορύβου, αλλά και πάνω απ ‘όλα δύο νέα Huawei P30 Pro με νέο σχεδιασμό. Θα είναι τα πρώτα smartphones της μάρκας που θα κυκλοφορήσουν κάτω EMUI 10 με βάση το Android 10. Τα τρέχοντα μοντέλα θα έχουν δικαίωμα ενημέρωσης τις επόμενες εβδομάδες.

IFA 2019: Το Huawei P30 Pro αποκτά νέο σχεδιασμό και λαμβάνει EMUI 10

Το νέο Huawei P30 Pro διατίθεται σε δύο νέα χρώματα: μπλε και ροζ που εμφανίζουν μια δίχρωμη εμφάνιση και το πιο λείο φινίρισμα. Μέσα δεν υπάρχει αλλαγή. Βρίσκουμε τα ίδια συστατικά με το κλασικό P30 Pro, ιδίως το SoC Kirin 980 υποστηρίζεται από 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης. Προσφέρει επίσης τον ίδιο τετραπλό αισθητήρα φωτογραφιών.

Η μάρκα εκμεταλλεύτηκε το σόου IFA για να προωθήσει το EMUI 10 λίγο περισσότερο μετά την επίσημη παρουσία του τον Αύγουστο. Ήταν μια ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε ότι τα τρέχοντα P30 και P30 Pro καθώς και αρκετά μοντέλα που κυκλοφόρησαν πριν από τις κυρώσεις των ΗΠΑ θα λάβουν την ενημέρωση με βάση το Android 10, με τις εφαρμογές Google που περιλαμβάνονται. Το επόμενο Huawei Mate 30 Pro, όσον αφορά, δεν θα δικαιούται.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή αυτών των νέων εκδόσεων. Θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώνουμε όταν υπάρχουν νέες πληροφορίες.

3 δωρεάν χρώματα