Η Huawei παραδέχεται ότι το Mate X δεν είναι ακόμη έτοιμο για κυκλοφορία

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Huawei Mate X δεν είναι ακόμη έτοιμο να κυκλοφορήσει, παραδέχεται ένα στέλεχος της ομάδας. Εξηγεί ότι το αναδιπλούμενο smartphone δεν πληροί ακόμη όλα τα πρότυπα ποιότητας του κατασκευαστή και ότι η σχεδίαση του σχεδιασμού της δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από ό, τι αναμενόταν.

Ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei εντοπίστηκε με Mate X στο κοινό στο αεροδρόμιο, το smartphone με οθόνη πτυσσόμενης οθόνης δεν είναι ακόμη 100% τελικό. Με αναφορά από την κινεζική ιστοσελίδα MyDrivers, ο He Gang, διευθυντής του τμήματος καταναλωτών του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Huawei, παραδέχθηκε ότι η συσκευή δεν είναι προς το παρόν έτοιμη προς πώληση.

Huawei Mate X: η κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο του 2019 σε κίνδυνο;

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ομάδα εξακολουθεί να είναι απασχολημένη με την επεξεργασία ορισμένων λεπτομερειών. “Βελτιστοποίηση και τελειότητα” για το Mate X να πληροί τα κριτήρια ποιότητας της μάρκας. «Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι τα πρότυπα ποιότητας της Huawei είναι πολύ υψηλά. Ναί [les produits] δεν πληροίτε αυτές τις απαιτήσεις, δεν τις κυκλοφορούμε στην αγορά ». Ομολογεί ότι η διαδικασία σχεδιασμού αποδείχθηκε πιο δύσκολη από τις αρχικές προσδοκίες λόγω των νέων μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν για την παράδοση ενός προϊόντος που προσφέρει τέτοια τεχνολογία.

Διαβάστε επίσης: Huawei Mate X: Αναλάβαμε το πτυσσόμενο smartphone 5G και είναι τρελό!

Γνωρίζουμε ότι το Huawei Mate X έχει υποστεί κάποιες αλλαγές στο σχεδιασμό από την πρώτη του παρουσίαση τον Φεβρουάριο του 2019. Σύμφωνα με το δελτίο πιστοποίησης της TENAA, έχει χάσει 8 γραμμάρια και χωρητικότητα μπαταρίας 100 mAh σε σύγκριση με ό, τι είχε αρχικά ανακοινώθηκε. Τα τελευταία νέα είναι ότι το Huawei Mate X θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2019. Απομένει να δούμε αν αυτές οι δηλώσεις είναι ένας τρόπος προετοιμασίας του εδάφους για περαιτέρω αναβολή. Επίσης, λανσάρισμα αργότερα από το αναμενόμενο, το Galaxy Fold της Samsung είναι επίσης έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Σεπτέμβριο, αποκλείοντας μια άλλη αλλαγή σχεδίου.

Πηγή: MyDrivers