Η Huawei ξεκινά ένα τηλεοπτικό κανάλι 100% αφιερωμένο στην Huawei

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei λανσάρει ένα τηλεοπτικό κανάλι 100% αφιερωμένο στην Huawei. Ονομάζεται Huawei News, είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο των διαφόρων ειδήσεων του κατασκευαστή: νέα προϊόντα, καινοτομίες, οι εξελίξεις του στο 5G. Φυσικά, η κατάσταση με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα από τα κορυφαία θέματα του καναλιού. Ο στόχος είναι επίσης σαφής: να ηρεμήσει τις εντάσεις και να μειώσει την τρέχουσα σύγκρουση με τις αμερικανικές αρχές.

Στιγμιότυπο οθόνης Ειδήσεων Huawei

Η Huawei κάνει ένα νέο βήμα στη λειτουργία της για να ανακτήσει την κοινή γνώμη. Αφού έπαιξε την κάρτα διαφάνειας με τον ιστότοπο Huawei Facts, ο κατασκευαστής μόλις κυκλοφόρησε το Huawei News, ένα τηλεοπτικό κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στα νέα του κατασκευαστή. Ο τόνος έχει οριστεί από την πρώτη εκπομπή ειδήσεων: ” Η Huawei εξακολουθεί να λειτουργεί! “, φώναξε δυνατά η Σούζαν Γουάνγκ, η πρόσφατα διορισμένη παρουσιαστή αυτού του καναλιού που μοιάζει με BFM με τα πανό ειδήσεων και τους τίτλους της.

Ως πρώτη παράσταση, η Susan Wang επέστρεψε λεπτομερώς για 5 λεπτά σχετικά με την επιτυχία της εταιρείας το 2019 και μετά ” το απίστευτο “ καλή υγεία των επιχειρήσεων. Εκτός από την επιτυχή κυκλοφορία των Mate X και Mate 30, ο παρουσιαστής παραμένει για λίγα λεπτά στο 5G, επιμένοντας ότι αυτή η τεχνολογία θα “ αύξηση της εμπιστοσύνης μας στα ψηφιακά συστήματα ».

Διαβάστε επίσης: Huawei – ο κύκλος εργασιών της αυξάνεται το 2019, αλλά το 2020 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Αυτή η διαδήλωση τελείωσε με μια πρόσκληση προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο παρουσιαστής προτρέπει την επανεξέταση της απαγόρευσης της Huawei από τις αρχές των ΗΠΑ. Θα το ακούσει ο Potus; Το μέλλον θα πει. Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται από τα κινέζικα μέσα ενημέρωσης, το κανάλι θα πρέπει να μεταδίδει διάφορα προγράμματα αυτού του τύπου καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, κατά τη διάρκεια των οποίων οι επισκέπτες θα συγκεντρωθούν για να συζητήσουν τα τελευταία νέα από τον κατασκευαστή: κυκλοφορία νέων προϊόντων, Νέα διάφορες και αναλύσεις δηλώσεων στελεχών και συνεργατών της εταιρείας και πολιτικών.

Από τη δημοσίευση των πρώτων ειδήσεων σχετικά με το θέμα, τα βίντεο κλιπ της εκπομπής που διατίθενται στο Youtube έχουν διαγραφεί. Ζήτησε η Huawei να αφαιρεθούν αυτά τα αποσπάσματα από την πλατφόρμα βίντεο; Είναι επίσης πιθανό ότι αυτό το πραξικόπημα επικοινωνίας δεν λειτούργησε όπως θα ήθελε η εταιρεία, προτιμώντας να το διαγράψει και να μην επαναλάβει το θέμα. Για να το μάθουμε, θα πρέπει να περιμένουμε την πιθανή μετάδοση ενός επεισοδίου 2 των Huawei News.

Πηγή: South China Morning Post