Η Huawei λανσάρει το Nova 6 5G στις 5 Δεκεμβρίου 2019: ανακαλύψτε το teaser!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei λανσάρει το Nova 6 5G στις 5 Δεκεμβρίου 2019. Θα είναι το πρώτο smartphone στη σειρά Nova που θα υποστηρίζει το 5G. Η συσκευή ενσωματώνει μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Nova 5T. Επιπλέον, το Huawei Nova 6 θα στερηθεί τις εφαρμογές Google, λόγω του εμπορικού πολέμου μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας.

Συντελεστές: Huawei μέσω Youtube

Μετά την κυκλοφορία της οικογένειας Huawei Nova 5 στη Γαλλία τον Ιούνιο του 2019, ο κατασκευαστής ανακοινώνει την κυκλοφορία του Huawei Nova 6 5G στις 6 Δεκεμβρίου 2019. Θα είναι το πρώτο smartphone στη σειρά Nova που θα υποστηρίζει 5G. Στη σελίδα του Weibo, ο κατασκευαστής δημοσίευσε ένα σύντομο τρέιλερ για να παρουσιάσει το Huawei Nova 6. Χωρίς το τεχνικό του φύλλο, αυτό το βίντεο μας επιτρέπει να μάθουμε περισσότερα για τη συσκευή.

Όπως μπορείτε να δείτε στο τροχόσπιτο, το Nova 6 5G θα είναι εξοπλισμένο με τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών, συνοδευόμενο από φλας LED, όλα τοποθετημένα κάθετα όπως στο Huawei Nova 5T. Γνωρίζουμε ότι ένας από αυτούς τους τρεις αισθητήρες θα είναι ένας εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός. Μετά από στενότερη επιθεώρηση, μπορείτε να δείτε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής πάνω από το κουμπί. Εξουσία. Στο εσωτερικό του smartphone, παρατηρούμε εύκολα τη θύρα USB Type-C, το ηχείο και την απουσία θύρας ήχου 3,5 mm.

Διαβάστε επίσης: Η Huawei συνεχίζει να σαγηνεύει τους Γάλλους παρά την απώλεια της άδειας Android

Από αυτό που βλέπουμε στο βίντεο, το πίσω μέρος του Nova 6 5g θα μπορούσε να είναι πλαστικοποιημένο γυαλί λέει ” δυναμικό ολογραφικό “, που θα εξηγούσε αυτές τις μάλλον εκπληκτικές σκέψεις. Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, η οθόνη είχε μέγεθος 6,44 ίντσες και θα ήταν εξοπλισμένη με αισθητήρα selfie με διάτρηση ή ” διάτρηση “ Στα Αγγλικά. Κάτω από την κουκούλα, υπάρχει μια καλή πιθανότητα το Nova 6 να ενσωματώσει έναν επεξεργαστή Kirin 990, καθώς η CPU πρέπει να είναι σε θέση να ενσωματώσει ένα μόντεμ 5G. Επιπλέον, το smartphone αναμένεται να επωφεληθεί από μπαταρία 4000 mAh και αναμένεται να υποστηρίξει την τεχνολογία 40W SuperCharge της Huawei.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε εάν η Huawei σκοπεύει να διαθέσει το Nova 6 στη Γαλλία και σε άλλες χώρες ή εάν το smartphone προορίζεται αποκλειστικά για την κινεζική αγορά. Σε κάθε περίπτωση, δεδομένου του εμπορικού πολέμου που μαίνεται μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας, το Nova 6 5G θα στερείται εφαρμογών Google όταν βγαίνει και θα συνεργαστεί με εναλλακτικές λύσεις που επιλέγει ο κατασκευαστής.

Πηγή: GSMArena