Η Huawei λανσάρει το Mate 30 χωρίς Play Store, οι εντυπώσεις του iPhone 11 Pro, η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης των Χαρτών Google, η ανακεφαλαίωση »

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei παρουσιάζει τα Mate 30 και Mate 30 Pro, τέρατα ισχύος χωρίς εφαρμογές Google, το iPhone 11 Pro εντυπωσιάζει έναν επαγγελματία φωτογράφο, η Google δοκιμάζει μια κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στους Χάρτες Google… Καταγράφουμε πρόσφατα νέα.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένης της σεζόν 2 του Elite ή του Minhunter), δεν έχετε βρει τον χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, σας λέμε ότι χάσατε.

Η Huawei λανσάρει τα Mate 30 και Mate 30 Pro χωρίς Google και χωρίς το Play Store

Τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro είναι επίσημα! Παρά τις αμερικανικές κυρώσεις, ο Κινέζος κατασκευαστής μόλις παρουσίασε τους άξιους διαδόχους του Mate 20. Είναι εξοπλισμένοι με συμβατό Soc Kirin 990 5G, κάμερα που αποτελείται από 3 ή 4 μονάδες και μεγάλες μπαταρίες με Γρήγορη φόρτιση 40w. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να βγουν στη Γαλλία. Τα νέα smartphone δεν έχουν ούτε εφαρμογές Google, ούτε αμερικανικές εφαρμογές, γεγονός που τα καθιστά εντελώς ακατάλληλα για τη γαλλική αγορά. Η Huawei προσφέρει ωστόσο το αντίστοιχο του Play Store, App Gallery. Θα μετράει περισσότερο από “11.000 από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές”.

Διαβάστε: Το Huawei Mate 30 είναι επίσημο

Διαβάστε: ο χειρισμός του Huawei Mate 30

iPhone 11 Pro: η γνώμη ενός επαγγελματία φωτογράφου για την απόδοση της φωτογραφίας του

Ο Austin Mann, επαγγελματίας φωτογράφος και globetrotter, δημοσίευσε την κριτική του για το iPhone 11 Pro και είναι πολύ ενθουσιώδης, ειδικά όταν φωτογραφίζει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. «Η νυχτερινή λειτουργία είναι εύκολη στη χρήση και πολύ ισχυρή. Και δεδομένου ότι όλα είναι αυτόματα, θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο όλοι παίρνουν φωτογραφίες στο iPhone τους » Ο Austin Mann εξηγεί. “Η Apple είχε πολλά να καλύψει και φέτος έχω δει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά τη χωρητικότητα της κάμερας” υπογραμμίζει τον φωτογράφο.

Διαβάστε: iPhone 11 Pro – η γνώμη ενός επαγγελματία φωτογράφου σχετικά με την απόδοση της φωτογραφίας του

Οι Χάρτες Google δοκιμάζουν μια κατάσταση ανώνυμης περιήγησης και μια βολική λειτουργία για τους πεζούς

Οι Χάρτες Google δοκιμάζουν μια κατάσταση ανώνυμης περιήγησης για πλοήγηση χωρίς να αφήνουν ίχνη. Ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια της διάσκεψης i / o Google, είναι πλέον διαθέσιμη σε κλειστή έκδοση beta, πιο συγκεκριμένα στην έκδοση 10.26.67 των Χαρτών Google (beta). Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να μην αφήσετε κανένα ίχνος στο ιστορικό πλοήγησης ή ακόμη και σε αυτό των αναζητήσεων όταν κάνετε διαδρομές. Η Google δοκιμάζει επίσης μια λειτουργία “Eyes Free” που μπορεί κυριολεκτικά να μεταφραστεί ως “ελεύθερα μάτια”.

Ανάγνωση: Χάρτες Google – μια κατάσταση ανώνυμης περιήγησης για πλοήγηση χωρίς ίχνος και δυνατότητα που προορίζεται για πεζούς