Η Huawei κυκλοφορεί την ενημέρωση EMUI 9.1 στο Mate 10 Pro

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 30 Ιουλίου 2019 στις 16 ώρες και 24 λεπτά

Η Huawei μόλις κυκλοφόρησε την κυκλοφορία του EMUI 9.1 στο Mate 10 Pro στην Ευρώπη. Λίγες μέρες νωρίτερα, η ενημέρωση είχε ήδη εμφανιστεί σε άλλα smartphone στον κατάλογο του κατασκευαστή, όπως το πρότυπο Mate 10. Παρά τις αποτυχίες της με την κυβέρνηση Trump, η Huawei ακολουθεί το πρόγραμμα ανάπτυξης.

Θυμηθείτε: στις αρχές Ιουλίου, η Huawei επιβεβαίωσε την ανάπτυξη της ενημέρωσης EMUI 9.1 σε 13 smartphone υψηλής και μεσαίας εμβέλειας από το καλοκαίρι. Τον Ιούλιο, 5 συσκευές αναμένεται να λάβουν την ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Mate 10.

Η Huawei κυκλοφορεί το EMUI 9.1 με βάση το Android Pie στο Mate 10 Pro: πώς να εγκαταστήσετε την ενημέρωση

Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας από το Huawei Central, το EMUI 9.1 είναι επί του παρόντος αναπτύσσεται σε European Mate 10s. Πριν από λίγες μέρες, η ενημέρωση εντοπίστηκε στο πρότυπο Mate 10. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι χρήστες του Mate 10 Pro μπόρεσαν να εγκαταστήσουν την τελευταία επικάλυψη του κατασκευαστή στα smartphone τους. Υπενθυμίζοντας, μόνο το Mate 10 Pro κυκλοφόρησε στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης: Η Huawei θα παρουσιάσει το EMUI 10 με βάση το Android 10 Q στις 9 Αυγούστου 2019

Η διάθεση των ενημερώσεων θα συνεχιστεί έως τις 7 Αυγούστου. Ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας, ίσως χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο ή μικρότερο για να το εγκαταστήσετε. Για να ελέγξετε αν το EMUI 9.1 είναι ήδη διαθέσιμο στο Mate 10 σας, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Τα λέμε σε Ρυθμίσεις του smartphone σας
  • Παω σε Σύστημα
  • Στη συνέχεια πατήστε Ενημέρωση συστήματος
  • Κάντε κλικ στο Ελεγχος για ενημερώσεις

Μεταξύ των νέων δυνατοτήτων που προσφέρει η επικάλυψη, βρίσκουμε τη λειτουργικότητα GPU Turbo 3.0, η οποία καθιστά δυνατή την κινητοποίηση της πλήρους ισχύος της GPU των Kirin SoCs όταν χρειάζεται, ή του νέου συστήματος αρχείων EROF. Είστε ήδη σε θέση να εγκαταστήσετε την ενημέρωση; Περιμένουμε την κατάθεσή σας στα σχόλια.

Πηγή: Huawei Central