Η Huawei θα φτάσει 230 εκατομμύρια smartphone πουλήθηκαν το 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Richard Yu, αφεντικού του τμήματος καταναλωτών της Huawei, η κινεζική εταιρεία θα πρέπει να φτάσει 230 εκατομμύρια smartphone που διανέμονται φέτος. Μια παράσταση δεδομένων των συνθηκών. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 11,6% σε σύγκριση με το 2018.

Σήμερα το πρωί, αρκετά κινεζικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των Sina Tech και CNBeta, αναφέρουν ότι ο Yu Chengdong, γνωστός και ως Richard Yu, διοργάνωσε ένα εσωτερικό συνέδριο στο τμήμα καταναλωτών της Huawei (τμήμα του οποίου είναι το αφεντικό, ως υπενθύμιση). Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησε τα στοιχεία για τις πωλήσεις smartphone για το 2019. Και οι αριθμοί είναι αρκετά καλοί: Διανεμήθηκαν 230 εκατομμύρια μονάδες.

Διαβάστε επίσης: Mate 30 και Mate 30 Pro: οι πωλήσεις ξεπερνούν ήδη τα 7 εκατομμύρια μονάδες

Σε σύγκριση με το 2018, ο όγκος πωλήσεων της Huawei θα αυξανόταν επομένως. Θυμηθείτε ότι η εταιρεία διανέμει περίπου 206 εκατομμύρια τηλέφωνα πέρυσι, ξεπερνώντας τα 200 εκατομμύρια για πρώτη φορά. Η ανάπτυξη το 2019 είναι λιγότερο διατηρημένη σε σχέση με το 2018, καθώς είναι «μόνο» 11,6%. Πράγματι, μεταξύ 2017 και 2018, η ανάπτυξη της Huawei ήταν 34,6%. Το 2017, η Huawei είχε διανείμει 153 εκατομμύρια smartphone παγκοσμίως,

Ωστόσο, στο τρέχον πλαίσιο που τιμωρεί σε μεγάλο βαθμό την Huawei στη Δύση (δεδομένου ότι τα τελευταία smartphone από την εταιρεία δεν διαθέτουν το Play Store), αυτός ο αριθμός είναι καλός. Θυμηθείτε ότι η Huawei επιβεβαίωσε ότι στις 22 Οκτωβρίου ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια smartphone που έχουν πουληθεί από την 1η Ιανουαρίου 2019, 64 ημέρες πριν από το 2018.

Το τελευταίο τρίμηνο του 2019 είναι λίγο απαλό

Ωστόσο, αυτό συνεπάγεται επίσης ότι η Huawei θα πουλούσε περίπου 30 εκατομμύρια κινητά τους τελευταίους δύο μήνες του έτους. Αυτό είναι το 13% του ετήσιου όγκου του. Ο μέσος μηνιαίος όγκος της Huawei για το 2019 θα πωληθεί 19 εκατομμύρια μονάδες. Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, η εταιρεία θα πουλήσει μόνο 15 εκατομμύρια, παρά την Ενιαία Ημέρα στην Κίνα και τους εορτασμούς στο τέλος του έτους στη Δύση. Σημειώστε επίσης ότι οι μελέτες προβλέπουν πωλήσεις 2019 μεταξύ 230 και 260 εκατομμυρίων κινητών τηλεφώνων. Η Huawei φτάνει σε αυτό το εύρος, αλλά στενά.

Φυσικά, η ανάπτυξη της Huawei βασίζεται κυρίως στα καλά αποτελέσματα της μάρκας (και της Honor) στην Κίνα, η οποία εξηγεί αυτή τη βραδύτητα. Στην Ευρώπη, η εταιρεία έχει δει το μερίδιο αγοράς της να πέφτει κάτω από το 20%, με μείωση που παρατηρήθηκε τον Ιούνιο στη Γαλλία. Άμεση συνέπεια του εμπάργκο που επέβαλε η αμερικανική κυβέρνηση. Σημειώστε ότι η Huawei προσπαθεί να αντεπιτεθεί με το μάρκετινγκ σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, του Mate 30 Pro που δοκιμάσαμε. Απομένει να δούμε τι θα δώσει αυτό εμπορικά.

Πηγή: Sina Tech