Η Huawei θα προετοιμαζόταν για την άφιξη του P30 Lite (2020) στην Ευρώπη

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei λέγεται ότι σχεδίασε να παρουσιάσει ένα νέο smartphone στην Ευρώπη με την εμπορική ονομασία P30 Lite (2020). Το τελευταίο θα διατίθεται σε δύο χρώματα και θα διατίθεται στην αγορά περίπου 350 ευρώ. Δεν κυκλοφόρησαν τεχνικές πληροφορίες. Και ακόμη λιγότερο αν θα υπάρχουν υπηρεσίες Google.

Huawei p30 lite

Εκτός από το Mate 30 Pro, τα πιο πρόσφατα smartphone που προσφέρει η Huawei στην Ευρώπη έχουν όλες υπηρεσίες Google, συμπεριλαμβανομένου του Play Store. Ακόμη και τα πιο πρόσφατα, όπως το Honor 9X. Γιατί ? Επειδή αυτά είναι παλιά μοντέλα, που αναπτύχθηκαν από την κινεζική εταιρεία πριν από την εφαρμογή του εμπάργκο. Επομένως, οι τελευταίοι δεν υπόκεινται στους ίδιους περιορισμούς προκειμένου να επιτρέψουν στην Huawei να παρέχει την τεχνική υποστήριξή τους.

Ωστόσο, αυτή η εξαίρεση ισχύει επομένως μόνο για τηλέφωνα που αναπτύχθηκαν πριν από το εμπάργκο, όπως αποδεικνύεται από το Mate 30 Pro, ωστόσο κυκλοφόρησε στη Γαλλία από τις αρχές του μήνα. Ένα λανσάρισμα που μοιάζει με μια δοκιμαστική πορεία για την κινεζική εταιρεία που δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την ευρωπαϊκή αγορά. Θα πρέπει επίσης να παρουσιάζει στο Παρίσι το P40 (και το P40 Pro), επίσης στερημένο των υπηρεσιών Google. Και στο μεσαίο εύρος;

Σύμφωνα με τον διαρροή Ishan Agarwal, του οποίου οι πληροφορίες μεταδόθηκαν από τον Ινδικό ιστότοπο Mysmartprice, η Huawei σκοπεύει να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο P30 Lite (2020) στην παλιά ήπειρο. Ως εκ τούτου, θα ήταν, θεωρητικά, μια τεχνολογική ενημέρωση του P30 Lite, ενός μοντέλου μεσαίας κατηγορίας που παρουσιάστηκε στις αρχές του έτους. Και θα ήταν κυρίως διάδοχος του P20 Lite (2019) που η κινεζική εταιρεία επισημοποίησε τον περασμένο Ιούνιο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει κυκλοφορήσει, αλλά πιστεύεται ότι είναι πολύ κοντά. Αυτή η ευρωπαϊκή έκδοση θα διατίθεται σε δύο χρώματα, το μπλε και το “κρύσταλλο” (σίγουρα ένα ιριδίζον λευκό). Και η τιμή του θα ήταν 349 ευρώ.

Με ή χωρίς το Play Store;

Ωστόσο, η διαρροή δεν αποκαλύπτει τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το P30 Lite (2020). Δεδομένου του ονόματος και της τιμής του, γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα μοντέλο μεσαίας κατηγορίας (όπως το P Smart). Επομένως, θεωρητικά πρέπει να κινείται από ένα Kirin 710 ή ένα Kirin 810, το δεύτερο να είναι ο διάδοχος του πρώτου. Σε αυτό το εύρος, η Huawei ενσωματώνει τρεις αισθητήρες φωτογραφιών κατά μέσο όρο στο πίσω μέρος και μια κάμερα στο μπροστινό μέρος που είναι αποθηκευμένη σε μια εγκοπή, μια τρύπα ή ένα μηχανοκίνητο συρτάρι ανάλογα με το μοντέλο. Το P Smart Pro, που παρουσιάστηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, είναι ένα καλό παράδειγμα.

Διαβάστε επίσης: Το Huawei P40 θα παρουσιαστεί χωρίς υπηρεσίες Google τον Μάρτιο του 2020 στο Παρίσι

Αρκετές ερωτήσεις προκύπτουν σε αυτό το smartphone. Το πιο σημαντικό αφορά προφανώς τις υπηρεσίες της Google : θα είναι παρόντες στο κινητό; Εάν ναι, αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι μια προσαρμογή ενός smartphone μεσαίας κατηγορίας από τη μάρκα (ή από τον κατάλογο Honor) που δεν έχει κυκλοφορήσει στη Δύση. Λαμβάνοντας υπόψη τον τεράστιο αριθμό μοντέλων που κυκλοφόρησε η Huawei στην Κίνα, σίγουρα απομένουν λίγα. Αλλά, αν αυτό ισχύει, περιμένετε μια ελαφρώς χρονολογημένη εξέδρα. Αυτή είναι η περίπτωση του P Smart 2019 για παράδειγμα.

Πηγή: MySmartPrice