Η Huawei θα παρουσιάσει το Mate Xs, το 2ο πτυσσόμενο smartphone του, στο MWC 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 30 Ιανουαρίου 2020 στις 10 ώρες και 59 λεπτά

Η Huawei θα παρουσιάσει το Mate Xs, το δεύτερο smartphone της με αναδιπλούμενη οθόνη, σε συνέδριο που διοργανώνεται στο πλαίσιο του MWC 2020 (Mobile World Congress). Αυτή η νέα επανάληψη θα είναι εξοπλισμένη με βελτιωμένη κεντρική άρθρωση και αναθεωρημένο τεχνικό φύλλο , με βάση το SoC Kirin 990.

Ερωτηθείς από τους συναδέλφους μας από την Digital, ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Huawei, ανακοίνωσε την άφιξη του Mate Xs, του δεύτερου πτυσσόμενου smartphone του κατασκευαστή. Δεν προκαλεί έκπληξη, το τερματικό θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του Βαρκελώνη Mobile World Congress 2020. Ως υπενθύμιση, η παράσταση θα ανοίξει τις πόρτες της από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2020. Η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη στους δημοσιογράφους λίγες ημέρες νωρίτερα. Αυτό είναι πιθανότατα όταν η Huawei θα παρουσιάσει το Mate Xs της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Richard Yu διευκρινίζει ότι το Mate Xs θα τροφοδοτείται από το Kirin 990 SoC χαραγμένο στα 7nm, το τσιπ που εξοπλίζει ήδη το Mate 30 και το Mate 30 Pro. Κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, το τρέχον Mate X είναι ικανοποιημένο με ένα τσιπ Kirin 980 που παρουσιάστηκε το 2018. Σύμφωνα με άλλες διαθέσιμες πληροφορίες, το αναδιπλούμενο smartphone θα είναι 5G συμβατό και εξοπλισμένο με τετραπλό αισθητήρα φωτογραφιών. Από την άλλη πλευρά, αναμένουμε ότι οι υπηρεσίες της Google, συμπεριλαμβανομένου του Play Store, θα εξακολουθούν να απουσιάζουν. Αυτό ισχύει επίσης για μελλοντικά P40s.

Διαβάστε επίσης: Το Huawei P40 θα παρουσιαστεί χωρίς υπηρεσίες Google τον Μάρτιο του 2020 στο Παρίσι

Όπως και η Samsung, η Huawei αναπτύσσει μια νέα άρθρωση

Το Mate Xs θα έχει μια νέα άρθρωση ” Falcon Wing Hinge Mecanism “(Μηχανισμός μεντεσέδων πτερυγίου Hawk) για την αναδιπλούμενη οθόνη. Όπως η αντίπαλός της Samsung, Η Huawei αποφάσισε να επανεξετάσει τις πιο ευάλωτες πτυχές από το τερματικό του. Η εταιρεία έχει ακόμη αναθεωρήσει τη δομή της πτυσσόμενης οθόνης. Το smartphone θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από τον Απρίλιο του 2020.

Φέτος, η Huawei είχε ήδη εκμεταλλευτεί το MWC για να παρουσιάσει το πρώτο πτυσσόμενο Mate X, λίγες μόνο ημέρες μετά την παρουσίαση του Galaxy Fold της Samsung. Το 2020, τα ημερολόγια των δύο κατασκευαστών αναμένεται να επαναληφθούν. Στις τελευταίες ειδήσεις, η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Fold 2, ένα πτυσσόμενο smartphone με στυλ Motorola Razr, γύρω στις 18 Φεβρουαρίου 2020. Στη διαδικασία, ο κατασκευαστής θα παρουσιάσει το Galaxy S11. Τι περιμένετε από την επόμενη πτυσσόμενη συσκευή της Huawei; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: Ψηφιακή