Η Huawei θα παρουσιάσει το Mate 30 στις 19 Σεπτεμβρίου 2019, είναι επίσημο!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei θα παρουσιάσει τα Mate 30 και Mate 30 Pro την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μόναχο. Στη διαδικασία, η κινεζική μάρκα επιβεβαίωσε την ενσωμάτωση μιας στρογγυλεμένης κάμερας σε ένα νέο teaser βίντεο. Απαγορευμένη από την αμερικανική αγορά και στερείται άδειας Android, ο κατασκευαστής δεν θα είναι σε θέση να ενσωματώσει τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google στη νέα γενιά smartphone υψηλής τεχνολογίας.

Όπως αναφέρεται στο περιθώριο του Huawei Developper Conference στις 9 Αυγούστου, η επίσημη παρουσίαση των Mate 30 και Mate 30 Pro θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2019. Ο κατασκευαστής μόλις επιβεβαίωσε την ημερομηνία της ανακοίνωσης σε μια δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Twitter. . Ως υπενθύμιση, ο κατασκευαστής είχε ήδη επιλέξει τη γερμανική πόλη για την παρουσίαση του Mate 10 τον Οκτώβριο του 2017.

Διαβάστε επίσης: εδώ είναι η χωρητικότητα των μπαταριών των Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro: παρουσίαση στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μόναχο, είναι επίσημο!

“Θα κλείσουμε το βρόχο στο Μόναχο” Η Huawei καθορίζει, υποστηρίζει βίντεο teaser. Η σύντομη ακολουθία επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση του a τετραπλός αισθητήρας φωτογραφιών διατεταγμένος σε στρογγυλεμένο σχήμα, όπως για παράδειγμα το Motorola Moto G7. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, η OnePlus αποφάσισε να εμπνευστεί από αυτόν τον σχεδιασμό για το OnePlus 7T. Πέρυσι, η Huawei είχε ποντάρει σε έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών τοποθετημένο σε ένα τετράγωνο για το Mate 20.

Η κυκλοφορία του Mate 30 υπόσχεται να είναι περίπλοκη. Σύμφωνα με το διάταγμα που εξέδωσε ο Donald Trump, ο κινέζος κατασκευαστής δεν έχει το δικαίωμα να προσθέσει υπηρεσίες Google, συμπεριλαμβανομένου του Play Store, στις νέες ναυαρχίδες του. Είναι πιθανό ότι το smartphone είναι ικανοποιημένοAOSP, η έκδοση ανοιχτού κώδικα του Android. Το Harmony OS, το λειτουργικό σύστημα της Huawei, δεν είναι ακόμη έτοιμο να αντικαταστήσει το Android σε κινητά.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο YouTube και στον ιστότοπο της μάρκας. Όλη η ομάδα του Phonandroid θα είναι παρούσα για να ζήσει το συνέδριο μαζί σας. Σας λέμε περισσότερα για την κυκλοφορία του Mate 30 το συντομότερο δυνατό.