Η Huawei θα παρουσιάσει το EMUI 10 με βάση το Android 10 Q στις 9 Αυγούστου 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei θα παρουσιάσει την επικάλυψη EMUI 10 με βάση το Android 10 Q σε συνέδριο στις 9 Αυγούστου 2019. Παρά τις κυρώσεις από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ο κινέζος κατασκευαστής κατάφερε να ολοκληρώσει την ενημέρωση με τη βοήθεια της Google . Μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε ότι το EMUI 10 θα αναπτυχθεί σε όλα τα συμβατά smartphone μέσα στον επόμενο μήνα.

Η Huawei θα εκμεταλλευτεί το Διάσκεψη προγραμματιστών Huawei 2019 για να ανακοινώσουμε την ανάπτυξη της ενημέρωσης EMUI 10 με βάση το Android 10 Q, αναφέρετε τους συναδέλφους μας από το Huawei Central. Τα μέσα ενημέρωσης κατάφεραν πράγματι να πάρουν τα χέρια τους στο πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου 2019 στη λίμνη Songshan στην πόλη Dongguan (Κίνα).

Διαβάστε επίσης: EMUI 9.1: Η Huawei επιβεβαιώνει την ανάπτυξη της ενημέρωσης σε 13 smartphone από αυτό το καλοκαίρι

Η Huawei θα παρουσιάσει την ενημέρωση EMUI 10 στις 9 Αυγούστου 2019

Σε εναρκτήριο συνέδριο στις 9 Αυγούστου, ο Wang Chenglung, πρόεδρος του τμήματος μηχανικής λογισμικού της Huawei, θα σηκώσει το πέπλο σε όλους τις καινοτομίες της επικάλυψης. Περιμένουμε συγκεκριμένα μια νέα διεπαφή για την εφαρμογή φωτογραφιών και φυσικά τις νέες δυνατότητες του Android 10 Q. Προς το παρόν, αυτή η νέα διεπαφή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της εσωτερικής δοκιμής beta στην Huawei, ιδίως στο Mate 20, Mate 20 Pro, P30 και P30 Pro.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Huawei έχει καταφέρει να αναπτύξει τη νέα επικάλυψη Android πριν από την ημερομηνία λήξης της προσωρινής άδειας Android τους19 Αυγούστου. Για τον κατασκευαστή, το συνέδριο αποτελεί επίσης μια ευκαιρία να καθησυχάσει τους χρήστες και τους πιθανούς αγοραστές και να αποδείξει ότι παρά τους περιορισμούς που επέβαλε η Ουάσιγκτον, η μάρκα συνεχίζει να προσφέρει υποδειγματική παρακολούθηση λογισμικού. Επιπλέον, η Huawei έχει υποσχεθεί να αναπτύξει την ενημέρωση Android 10 Q σε 16 smartphone στον κατάλογό της και σε 4 smartphone Honor. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: Huawei Central