Η Huawei θα μπορούσε να εκραγεί το ρεκόρ πωλήσεων smartphone παρά το διάταγμα του Τραμπ

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 5 Μαρτίου 2020 στις 15 ώρες και 20 λεπτά

Η Huawei θα πουλήσει έως και 260 εκατομμύρια smartphone το 2019; Παρά τις κυρώσεις από την κυβέρνηση Trump, ο κινέζος κατασκευαστής θα μπορούσε τελικά να κερδίσει το δικό του ρεκόρ πωλήσεων και να διευρύνει το χάσμα με τη Samsung, τον σημερινό παγκόσμιο νούμερο 1, εκτιμά ένας αναλυτής.

Πέρυσι, η Huawei κατάφερε να ξεπεράσει την Apple με την πώληση 208 εκατομμυρίων smartphone παγκοσμίως. Στη συνέχεια, ο κατασκευαστής έθεσε ως στόχο την πώληση περισσότερων από 250 εκατομμυρίων τηλεφώνων κατά τη διάρκεια του έτους 2019. Απαγορευμένο από την αμερικανική αγορά και στερημένο από μια άδεια Android, η Huawei εγκατέλειψε την εκτροπή της Samsung φέτος και αναθεώρησε τις προβλέψεις της προς τα κάτω. . Η εταιρεία αναμένει σημαντική πτώση στις πωλήσεις των smartphone τους τους επόμενους μήνες (έως και 60%).

Huawei: έως και 60 εκατομμύρια πωλήσεις το 2019 παρά τις κυρώσεις;

Ωστόσο, οι χρηματοοικονομικοί αναλυτές βασίζονται σε υψηλότερες προβλέψεις από αυτές που καθιέρωσε η Huawei μετά τις κυρώσεις. Για τον Guo Minghao, αναλυτή της Tianfeng Securities, Η Huawei θα καταφέρει ακόμα να πουλήσει 260 εκατομμύρια smartphone φέτος παρά τις αποτυχίες του. Υπενθυμίζοντας, η μάρκα είχε ήδη καταφέρει να πουλήσει 100 εκατομμύρια τερματικά πριν από την επίθεση του Donald Trump. Σύμφωνα με τον ειδικό, μια απότομη αύξηση των πωλήσεων στην Κίνα θα επιτρέψει στην Huawei να αντισταθμίσει τα φθίνοντα αποτελέσματα διεθνώς.

Ο αναλυτής πιστεύει επίσης ότι η ομάδα θα ανακτήσει σύντομα την άδεια Android της. Το Υπουργείο Εμπορίου ετοιμάζεται να εκδώσει άδειες πώλησης σε ορισμένες αμερικανικές εταιρείες, οι οποίες θα μπορούσαν να επιτρέψουν στην Google να επανασυνδεθεί με την Huawei. Μόλις ανακτηθεί η άδεια Android, ο Guo Minghao το διασφαλίζει αυτό Οι πωλήσεις smartphone θα αυξηθούν ξανά στις περισσότερες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης. Για να καλύψει την καθυστέρηση μετά τις κυρώσεις, η Huawei θα ακολουθήσει μια πολύ επιθετική επιχειρηματική στρατηγική, προφητεύει ο οικονομικός αναλυτής. Στο σενάριο όπου δεν αρθούν οι περιορισμοί, η Huawei θα μπορούσε ακόμη να φτάσει 230 εκατομμύρια smartphone πωλήθηκαν το 2019.

Θα κερδίσει η Huawei το ρεκόρ πωλήσεών της;

Υπενθυμίζοντας, οι χρηματοοικονομικές αναλύσεις της Tianfeng Securities προορίζονται κυρίως για επενδυτές στο χρηματιστήριο. Για να κάνουν τις προβλέψεις τους, οι οποίες παραμένουν εξαιρετικά κερδοσκοπικές, ειδικοί όπως ο Guo Minghao βασίζονται σε πολλές μεταβλητές, όπως η τιμή του χρηματιστηρίου, η υγεία της αγοράς smartphone παγκοσμίως ή τα αποτελέσματα διαφόρων μελετών. Ενώ περιμένουμε να λάβουμε ακριβέστερα στοιχεία πωλήσεων από τον κατασκευαστή, σας προσκαλούμε να κάνετε αυτές τις εικασίες με μια συγκεκριμένη απόσταση.

Τι πιστεύετε για την ανάλυση του Guo Minghao; Θα περιοριστούν τελικά τα αποτελέσματα των κυρώσεων; Θα κερδίσει η Huawei το δικό της ρεκόρ πωλήσεων παρά τις δυσκολίες; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: MyDrivers.com