Η Huawei θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Android με Harmony, η Bouygues χρεώνει κλήσεις που δεν έγιναν ποτέ, αποκαλύπτεται το Xiaomi Mi A3, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 29 Αυγούστου 2019 στις 9 ώρες και 37 λεπτά

Η Huawei αρχειοθετεί ένα νέο όνομα για το εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα στο Android, η Bouygues Télécom χρεώνει ξένες κλήσεις που δεν έγιναν ποτέ σε συνδρομητή που είναι θύμα μιας απάτης, το Xiaomi Mi A3 δεν έχει πλέον κανένα μυστικό για εμάς… χθες τα νέα.

Πολύ απασχολημένος με τον προγραμματισμό των διακοπών σας ή την ανακάλυψη των τελευταίων ειδήσεων από τον κατάλογο Netflix, δεν έχετε βρει το χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας; Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, σας λέμε ότι χάσατε.

Η Huawei αρχειοθετεί ένα νέο όνομα για το εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα στο Android: Harmony

Στις 12 Ιουλίου, η Huawei υπέβαλε το όνομα Αρμονίας για λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO). Τους τελευταίους μήνες, η ομάδα έχει επίσης καταθέσει Ark OS και Oak OS στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου, η Huawei δεν φαίνεται ακόμη σταθερή στην επιλογή του ονόματος του λειτουργικού της συστήματος για τις διεθνείς αγορές. Στην Κίνα, το λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να ονομάζεται HongMeng OS ούτως ή άλλως. Θα ήταν πιο γρήγορο από το Android και το MacOS, υπόσχεται η μάρκα.

Ανάγνωση: Huawei – μετά το HongMeng OS και το Ark OS, έρχεται η αρμονία

Bouygues Télécom: ένας συνδρομητής χρεώθηκε πάνω από 200 € για κλήσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ

Οι συνδρομητές της Bouygues Télécom στοχεύονται επίσης από την απάτη με την προνομιακή τιμή που επισημαίνεται από την RED από τους πελάτες της SFR. Ένας συνδρομητής δηλώνει ότι έχει λάβει τιμολόγιο άνω των 250 € για κλήσεις προς την Τυνησία. Ταυτόχρονα, η SFR επιβεβαίωσε την ύπαρξη μιας τεράστιας απάτης που συνίσταται «Για να καλέσετε αριθμούς για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, χωρίς να αφήσετε ένα μήνυμα. Η επιστροφή αυτών των ξένων αριθμών χρεώνεται και οδηγεί σε χρήσεις εκτός του πακέτου “. Εάν το SFR το έχει ήδη διασφαλίσει αυτό “Οι πελάτες των θυμάτων έρχονται σε επαφή με την τακτοποίησή τους”, Ο Bouygues Télécom παρέμεινε σιωπηλός.

Διαβάστε: Bouygues Télécom – οι συνδρομητές επηρεάζονται επίσης από την απάτη με τις τιμές premium

Το Xiaomi Mi A3 παρουσιάζεται πριν από την ώρα του

Το Xiaomi Mi A3 αποκαλύπτεται σε επίσημες αποδόσεις που έχουν υπογραφεί Winfuture. Στη διαδικασία, τα μέσα αποκαλύπτουν το τεχνικό φύλλο του smartphone μεσαίας εμβέλειας: Το Snapdragon 710 υποστηρίζεται από μνήμη RAM 6 GB, έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών στο πίσω μέρος με μια κύρια μονάδα 48 MP και μια οθόνη Full HD + AMOLED. Θα συνοδεύεται από ένα Mi A3 Lite, που τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 665 SoC με 4 έως 6 GB μνήμης RAM. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου.

Ανάγνωση: Xiaomi Mi A3 – ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, τεχνικό φύλλο, όλες οι πληροφορίες