Η Huawei θα λανσάρει το Mate 30 στη Γαλλία, το OnePlus 7T είναι επίσημο, το Canal + καταρρέει, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei θα κυκλοφορήσει επιτέλους τα Mate 30 και Mate 30 Pro στη Γαλλία μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, η OnePlus παρουσίασε το OnePlus 7T, το Canal + συνεχίζει να χάνει συνδρομητές στη Γαλλία.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix, δεν έχετε βρει το χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε όλα όσα έχετε χάσει στην καθημερινή μας ανακεφαλαίωση.

Η Huawei θα λανσάρει το Mate 30 στη Γαλλία μέχρι το τέλος του 2019, είναι επίσημο

Ένας εκπρόσωπος της Huawei είπε ότι τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro θα είναι διαθέσιμα στη Γαλλία “πριν από το τέλος του έτους”. Η Huawei είναι αποφασισμένη να διαθέσει τις νέες ναυαρχίδες της στη γαλλική αγορά με ή χωρίς τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Play Store και τις υπόλοιπες εφαρμογές της Google στο Mate 30 σε μόλις δέκα λεπτά.

Διαβάστε: Huawei Mate 30 – κυκλοφορία στη Γαλλία μέχρι το τέλος του 2019, επιβεβαιώνεται

Επίσημο OnePlus 7T: Αυτή η ναυαρχίδα φέρνει πίεση στα iPhone 11 και Galaxy S10

Το OnePlus μόλις παρουσίασε το OnePlus 7T σε συνέδριο στην Ινδία. Το smartphone είναι εξοπλισμένο με κάμερα της οποίας οι τρεις αισθητήρες είναι διατεταγμένοι σε κύκλο και οθόνη 90 Hz με λεπτή εγκοπή. Η ναυαρχίδα τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 855+ SoC σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM. Η αυτονομία έχει ανατεθεί σε μια μπαταρία 3800 mAh. Τέλος, το OnePlus 7T σηματοδοτεί επίσης την άφιξη της φόρτισης Warp Charge 30T.

Διαβάστε: όλα σχετικά με το OnePlus 7T

Διαβάστε: το τεστ OnePlus 7T

Το Canal + έχει χάσει 167.000 συνδρομητές και δεν θα βελτιωθεί

Η Canal + ανακοινώνει ότι έχει χάσει 167.000 συνδρομητές από την αρχή του έτους στη Γαλλία. Τα στοιχεία για το τρίτο τρίμηνο αναμένεται να είναι παρόμοια. Ο Jean-Christophe Thiery, πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του ομίλου Canal +, επισημαίνει ειδικότερα τον έντονο ανταγωνισμό από υπηρεσίες ροής όπως το Netflix ή το Amazon Prime Video.

Διαβάστε: Το κανάλι αντιμετωπίζει όλο και πιο έντονο ανταγωνισμό