Η Huawei θα λανσάρει το Mate 30 στη Γαλλία μέχρι το τέλος του 2019, είναι επίσημο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei υπόσχεται να κυκλοφορήσει τα Mate 30 και Mate 30 Pro στη Γαλλία μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους. Στερείται της άδειας Android σύμφωνα με τα μέτρα της διοίκησης Trump, ο κινέζος κατασκευαστής δεν μπόρεσε να ενσωματώσει τις υπηρεσίες Google, συμπεριλαμβανομένου του Play Store, στα νέα του smartphone. Εν πάση περιπτώσει, η Huawei είναι αποφασισμένη να διαθέσει τις νέες ναυαρχίδες της στη γαλλική αγορά, ακόμη και αν συνεχιστούν οι κυρώσεις των ΗΠΑ.

Οι συνάδελφοί μας από το 01Net μίλησαν με εκπρόσωπο της Huawei στις 26 Σεπτεμβρίου 2019. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, το στέλεχος είπε ότι τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro θα είναι διαθέσιμα στη Γαλλία “πριν από το τέλος του έτους”. Προφανώς, η Γαλλία είναι μία από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες όπου θα πωλείται η γκάμα. Υπενθύμιση, το Mate 30 προσφέρεται στην αρχική τιμή των 799 €. Από την πλευρά του, το Mate 30 Pro διατίθεται σε 1.099 €.

Διαβάστε επίσης: ο χειρισμός του Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30: Η κυκλοφορία στη Γαλλία μέχρι το τέλος του 2019, επιβεβαιώνεται

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό εάν το Mate 30 θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία εξοπλισμένο με τις εφαρμογές Play Store και Google. Ακολουθώντας το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο Μάιο, ο κατασκευαστής δεν μπορεί ακόμα να συνεργαστεί με αμερικανικές εταιρείες. Ωστόσο, η Qualcomm κατάφερε να παραιτηθεί από την προμήθεια της Huawei. Μέχρι στιγμής, είναι ακόμη δύσκολο να προβλεφθούν μελλοντικές εξελίξεις στη σύγκρουση. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Play Store και τις υπόλοιπες εφαρμογές της Google στο Mate 30 σε μόλις δέκα λεπτά.

Προφανώς επικοινωνήσαμε με έναν διευθυντή της Huawei France για να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο μόλις λάβουμε απάντηση. Πρόκειται να αγοράσετε ένα από τα Mate 30s εάν οι εφαρμογές Google δεν είναι προεγκατεστημένες; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια.

Πηγή: 01Net