Η Huawei θα κυκλοφορήσει το EMUI 10 σε 33 smartphone μέχρι τον Δεκέμβριο, το Tesla Model 3 είναι επιτυχημένο, το iPhone 12 Pro αποκαλύπτεται, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 1 Οκτωβρίου 2019 στις 12 ώρες και 16 λεπτά

Η Huawei έχει δεσμευτεί να προσφέρει την ενημέρωση EMUI 10 σε beta σε 33 smartphone μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, το Tesla Model 3 κυριαρχεί στην ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μια διαρροή που αποκαλύπτει ήδη τον χωρίς περιθώριο και αδιάκριτο σχεδιασμό του iPhone 12 Pro… Καταγράφουμε πρόσφατα νέα.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού The Politician), δεν έχετε βρει το χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε όλα όσα έχετε χάσει στην καθημερινή μας ανακεφαλαίωση.

EMUI 10: εδώ είναι τα 33 smartphone Huawei και Honor που θα λάβουν την ενημέρωση beta έως τον Δεκέμβριο

Ο κινέζος κατασκευαστής αποκάλυψε την πλήρη λίστα των smartphone Huawei και Honor που θα λάβουν EMUI 10 σε ανοιχτή beta τους επόμενους μήνες. Μεταξύ των μοντέλων που παρατίθενται από την ομάδα είναι τα Mate 20, P30, P20, Honor 20 ή Honor 10. Η Huawei έχει υποσχεθεί να προσθέσει περισσότερα smartphone στη λίστα το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε: EMUI 10 – εδώ είναι το πρόγραμμα ανάπτυξης σε 33 smartphone Huwei και Honor

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Η Tesla διπλασιάζει όλους τους ανταγωνιστές της στην Ευρώπη με το μοντέλο 3 της

Το Tesla Model 3 κυριαρχεί στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων 100%, ανακοινώνει η IHS Markit. Το αυτοκίνητο άρπαξε ακόμη και την ευρωπαϊκή αγορά σε λιγότερο από 12 μήνες. Η εταιρεία έχει πλέον μερίδιο αγοράς 26,8% στη Δυτική Ευρώπη. Έτσι, η Tesla κατάφερε να ξεπεράσει όλους τους ανταγωνιστές κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Διαβάστε: Το Tesla Model 3 κατέκτησε την ευρωπαϊκή αγορά σε λιγότερο από ένα χρόνο

iPhone 12 Pro: ανακαλύψτε το σχέδιό τους σε βίντεο, αποχαιρετήστε την εγκοπή!

Με βάση τις φήμες και τις προβλέψεις, ο Ben Geskin, ένας διάσημος leaker του κόσμου των smartphone, έχει αναπτύξει τις πρώτες αποδόσεις που παρουσιάζουν το iPhone 12 Pro. Ανακαλύπτουμε μια οθόνη χωρίς περίγραμμα χωρίς εγκοπή. Οι αισθητήρες TrueDepth που απαιτούνται από το Face ID θα υποβιβαστούν στο επάνω περίγραμμα. Εκτός από τον τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών που είναι τοποθετημένος σε ένα τετράγωνο του iPhone 11 Pro, θα βρείτε επίσης πολλά στοιχεία που θυμίζουν το iPhone 4.

Διαβάστε: iPhone 12 Pro – Ο Ben Geskin παρουσιάζει το σχέδιό του ένα χρόνο πριν από την κεντρική ομιλία του 2020