Η Huawei θα κυβερνήσει τον κόσμο παρά το διάταγμα του Τραμπ, υπόσχεται ο ιδρυτής

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 5 Μαρτίου 2020 στις 15 ώρες και 40 λεπτά

Η Huawei θα κυριαρχήσει στον κόσμο παρά τις κυρώσεις της κυβέρνησης Trump, διαβεβαιώνει τον Ren Zhengfei, ιδρυτή του κινεζικού ομίλου. Σε ένα νέο εσωτερικό σημείωμα, ο ηγέτης ενθάρρυνε τους υπαλλήλους της εταιρείας να είναι έτοιμοι για τη «μάχη» προκειμένου να επιβιώσουν από την τρέχουσα κρίση.

Η Huawei μόλις έλαβε μια πρόσθετη ανάκληση 90 ημερών για να συνεργαστεί με τους Αμερικανούς προμηθευτές της. Ωστόσο, παρά την υπόσχεση που είχε υποσχεθεί στην G20, ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να αρνείται σταθερά να άρει τις κυρώσεις, πιστεύοντας ότι η εταιρεία αποτελεί απειλή για την αμερικανική εθνική ασφάλεια. Σε ένα εσωτερικό σημείωμα που μεταδόθηκαν από τους συναδέλφους μας στο Reuters, ο Ren Zhengfei, ιδρυτής της Huawei, αντέδρασε γρήγορα στις τελευταίες αποφάσεις της Ουάσιγκτον.

Η Huawei θα αναλάβει τον κόσμο σε 3 έως 5 χρόνια, λέει ο Ren Zhengfei

Ο ιδρυτής προτρέπει τους υπαλλήλους της εταιρείας να στραφούν σε “Λειτουργία μάχης” προκειμένου να επιτευχθούν στόχοι πωλήσεων. Όπως συμβαίνει συχνά, ο 74χρονος χρησιμοποιεί μεταφορές και στρατιωτικό λεξιλόγιο για να γαλβανίσει τους υπαλλήλους του. “Η κοινωνία αντιμετωπίζει μια κρίσιμη στιγμή” προειδοποιεί τον Ren Zhengfei. Σε προηγούμενη ομιλία του, ο ιδρυτής παραδέχτηκε ότι υποτίμησε την έκταση των αμερικανικών κυρώσεων. Παρά την προφανή εμπιστοσύνη του, ο ηγέτης φαίνεται ακόμα ανήσυχος.

Διαβάστε επίσης: ποιος τρέχει πραγματικά το Huawei;

«Εάν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά, ανοίξτε το δρόμο για τη δεξαμενή μας. Και αν θέλετε να έρθετε στο πεδίο της μάχης, μπορείτε να δέσετε ένα σχοινί γύρω από το “δεξαμενή” για να το τραβήξετε, όλοι χρειάζονται αυτό το είδος αποφασιστικότητας! “ ενθαρρύνει τον Ren Zhengfei. Πρόσφατα, ανακοίνωσε ακόμη και τη δημιουργία ” ενός αήττητου σιδήρου στρατού “ και την πλήρη αναδιοργάνωση της Huawei.

«Στο πρώτο εξάμηνο του έτους, τα αποτελέσματά μας φαίνονται καλά. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στη συμπάθεια των Κινέζων πελατών μας και των έγκαιρων πληρωμών τους, που διόγκωσαν τις ταμειακές ροές, αλλά αυτή δεν είναι η πραγματική κατάσταση » υπογραμμίζει τον ιδρυτή, πιο ανησυχητικό από το συνηθισμένο. Παρά την τρέχουσα κρίση, η Huawei αύξησε τις πωλήσεις της κατά 23% για το πρώτο εξάμηνο του 2019. Αυτή η επιτυχία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα εξαιρετικά στοιχεία πωλήσεων στην κινεζική αγορά.

“Σε 3-5 χρόνια, η Huawei θα έχει νέο αίμα” τότε υπόσχεται τον ιδρυτή. «Μετά την επιβίωση της πιο κρίσιμης στιγμής στην ιστορία μας, θα γεννηθεί ένας νέος στρατός. Να κάνω τι ? Κυριαρχήστε στον κόσμο » Ο Ρεν Ζενγκφέι διακηρύσσει. Από το 2021, η Huawei θα πρέπει επίσης να είναι εντελώς ανεξάρτητη από τις αμερικανικές τεχνολογίες. Για να επιτευχθεί αυτό, η ομάδα θα εντατικοποιηθεί “Στρατηγικές επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού παραγωγής”, εξηγεί ο ιδρυτής.

Πηγή: Reuters