Η Huawei θα διαθέσει GPU Turbo 3.0 έως 9 νέα smartphone

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 22 Ιουλίου 2019 στις 10 ώρες 03 λεπτά

Η Huawei θα αναπτύξει σύντομα το GPU Turbo 3.0, την επιλογή που ενισχύει την απόδοση της GPU, σε 9 smartphone, συμπεριλαμβανομένων αρκετών μοντέλων που διατίθενται στο εμπόριο από την Honor. Η μάρκα θα εκμεταλλευτεί επίσης την ευκαιρία να προσφέρει το σύστημα αρχείων EROFS (Extendable Read-Only File-System) που είχε προηγουμένως δεσμευτεί για τα P30 και P30 Pro για τηλέφωνα μεσαίας εμβέλειας.

Η Huawei ανακοινώνει την άφιξη της λειτουργικότητας GPU Turbo 3.0 σε πολλά νέα smartphone, αναφέρει η XDA Developpers. Ξεκίνησε το 2018, η επιλογή καθιστά δυνατή την κινητοποίηση της πλήρους ισχύος της GPU του Kirin SoC όταν χρειάζεται, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας έντονης συνεδρία παιχνιδιού. Η Huawei υπόσχεται έως και 60% περισσότερη ισχύ και για κατανάλωση ενέργειας κατά 30%.

Η Huawei παρουσιάζει μια λίστα με smartphone που θα επωφεληθούν από το GPU Turbo 3.0 μέσω ενημέρωσης

Μέχρι τώρα, η Turbo GPU προοριζόταν για τα πιο προηγμένα μοντέλα του κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένων των P30, P30 Pro ή Honor View 20. Τις επόμενες εβδομάδες, η 3η έκδοση του χαρακτηριστικού θα προσφέρεται σε περισσότερες παραλλαγές μεσαίας κατηγορίας. εύρος ή μεγαλύτερο. Για αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε την ανάπτυξη της ενημέρωσης EMUI 9.1, που έχει προγραμματιστεί για αυτό το καλοκαίρι σε περίπου είκοσι smartphone. Εδώ είναι η λίστα των smartphones Huawei και Honor που είναι συμβατά με το GPU Turbo 3.0:

Στη διαδικασία, η Huawei ανακοίνωσε τη συμβατότητα του GPU Turbo 3.0 με μια σειρά από νέα παιχνίδια: Minecraft, Fortnite, Fifa Mobile, Real Racing 3 και PES 2019, NBA 2K19, NBA 2K18, Subway Surfers, Dragon Ball Legends, Crazy Taxi, Into the Dead and Plants vs Zombie Heroes. Συνολικά, 25 νέα δημοφιλή παιχνίδια είναι συμβατά με την επιλογή.

Η ενημέρωση θα επιτρέψει επίσης στα μοντέλα της λίστας να επωφεληθούν από το Σύστημα αρχείων EROF ενσωματωμένο στο P30. Το σύστημα βασίζεται στη συμπίεση αρχείων για τη βελτίωση της απόδοσης και της ταχύτητας μεταφοράς. Η επιλογή θα πρέπει ιδίως να επιτρέπει στα συγκεκριμένα smartphone να εκκινούν μια εφαρμογή 10 φορές πιο γρήγορα.

Πηγή: XDA Developers