Η Huawei ετοιμάζεται να αναπτύξει το EMUI 10, η Apple δεν πιστεύει στο κουτί του iPhone 11, να εγκαταστήσει το Play Store στο Mate 30, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12 ώρες και 58 λεπτά

Η Huawei αποκαλύπτει το πρόγραμμα ανάπτυξης της ενημέρωσης EMUI 10, η Apple δεν αναμένει ότι το iPhone 11 θα είναι τεράστια επιτυχία, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Google Play Store στο Mate 30… Αποθετούμε τις ειδήσεις πρόσφατος.

Πολύ απασχολημένος περιμένοντας πυρετωδώς για την ομιλία της Apple ή ανακαλύπτοντας τις καινοτομίες του καταλόγου Netflix, δεν έχετε βρει τον χρόνο να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τα πάντα.

EMUI 10: Η Huawei αποκαλύπτει τις ημερομηνίες των ενημερώσεων στο Android 10

Η Huawei εκμεταλλεύτηκε την εκπομπή IFA 2019 στο Βερολίνο για να παρουσιάσει το πρόγραμμα ανάπτυξης για την ενημέρωση Android 10 συνοδευόμενη από την επικάλυψη EMUI 10. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι το πρώτο Mate 30 που θα επωφεληθεί από τη νέα έκδοση του EMUI. Από τον Νοέμβριο, η κινεζική εταιρεία θα αναπτύξει στη συνέχεια την ενημέρωση στα P30.

Διαβάστε: Huawei EMUI 10 – μάθετε τις ημερομηνίες των ενημερώσεων στο Android 10

iPhone 11: ακόμη και η Apple δεν πιστεύει σε τρελές πωλήσεις

Οι πωλήσεις του iPhone 11 αναμένεται να υπερβούν σχεδόν τις πωλήσεις του iPhone XS / XS Max και XR του 2018, εκτιμά η εταιρεία Wedbush. “Πιστεύουμε ότι οι γραμμές παραγωγής της Apple βασίζονται σε 75 εκατομμύρια μονάδες για την αρχική περίοδο κυκλοφορίας του iPhone 11, η οποία είναι ελαφρώς υψηλότερη από ό, τι στον προηγούμενο κύκλο του iPhone το περασμένο φθινόπωρο”, εξηγήστε τους αναλυτές. Εν ολίγοις, η Apple δεν αναμένει να πουλήσει αστρονομικές ποσότητες iPhone φέτος.

Διαβάστε: Η Apple δεν αναμένει τεράστια επιτυχία από το iPhone 11

Mate 30: Η Huawei θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε το Google Play Store

Στερούμενη από άδεια Android με απόφαση του Donald Trump, η Huawei δεν μπορεί να προεγκαταστήσει εφαρμογές Google, συμπεριλαμβανομένου του Play Store, στα Mate 30 και Mate 30 Pro. Το Mate 30 θα πρέπει επομένως να επιστρέψει στο AOSP (Android Open Source Project), την έκδοση ανοιχτού κώδικα του Android. Σύμφωνα με τον Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλο του τμήματος κινητής τηλεφωνίας του ομίλου, η εταιρεία θα πρέπει επομένως να επιτρέψει στους χρήστες να εγκαταστήσουν οι ίδιοι τις υπηρεσίες Google μετά την αγορά. Η διαδικασία θα ήταν “αρκετά εύκολο” επειδή η έκδοση ανοιχτού κώδικα του Android προσφέρει “Πολλές δυνατότητες”.

Διαβάστε: Huawei Mate 30 – θα πρέπει να εγκαταστήσετε μόνοι σας το Google Play Store