Η Huawei εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο smartphone τύπου Motorola Razr

Η Huawei εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο smartphone τύπου Motorola Razr

Μετατόπιση. ο 19 Νοεμβρίου 2019 στις 11 ώρες και 33 λεπτά

Η Huawei εργάζεται επί του παρόντος σε ένα πτυσσόμενο smartphone clamshell παρόμοιο με το νέο Razr της Motorola. Όπως και η αντίπαλός της Samsung, ο κινέζος κατασκευαστής θα μπορούσε να ποντάρει σε ένα σχέδιο που είναι μοντέρνο και ρετρό και σε μια οθόνη χωρίς περίγραμμα που μπορεί να διπλώνεται κάθετα. Θα μπορούσε να είναι το Mate X 2;

Πριν από λίγες μέρες, η Motorola σήκωσε το πέπλο στο Razr 2019, ένα πτυσσόμενο smartphone πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Η συσκευή συνεχίζει σχεδόν σχεδόν κυριολεκτικά ο σχεδιασμός των smartphone clamshell στη μόδα τη δεκαετία του 2000. Σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO) και εντοπίστηκε από τους συναδέλφους μας στο Techieword, η Huawei εργάζεται επί του παρόντος για το δικό της smartphone flip-flop.

Τα σχέδια που κατατέθηκαν από τον κατασκευαστή περιγράφουν ένα smartphone που μπορεί να διπλωθεί κάθετα. Ο μεντεσέ που επιτρέπει την αναδίπλωση της πλάκας βρίσκεται στο κέντρο. Δεν αποτελεί έκπληξη, βλέπουμε ωραία σύνορα. Εξάλλου, δεν εμφανίζονται εγκοπές ή τρύπες στην οθόνη. Η τελική έκδοση θα μπορούσε ωστόσο να διαφέρει από αυτά τα διαγράμματα. Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένας τριπλός αισθητήρας φωτογραφιών ευθυγραμμισμένος κάθετα όπως το Huawei P30 ειδικότερα.

Όλα τα μάτια είναι προφανώς το Mate X 2, ο φερόμενος διάδοχος του Huawei Mate X. Τα τελευταία νέα, η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα Mate XS, ένα αναδιπλούμενο smartphone πολύ παρόμοιο με την πρώτη γενιά, αργότερα αυτόν τον μήνα. Μάρτιος 2020. Η συσκευή θα πρέπει να διαφέρει μόνο από το ενημερωμένο τεχνικό φύλλο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι αδύνατο ότι η Huawei θα ποντάρει στο flap τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Το Huawei Mate X διατίθεται στην Κίνα χωρίς εφαρμογές Google

Η μεγάλη επιστροφή του flip smartphone

Χάρη στην άνοδο των αναδιπλούμενων οθονών, το flip phone (ή το flip phone) επιστρέφει στο προσκήνιο. Η Huawei και η Motorola δεν είναι οι μόνες εταιρείες που στοιχηματίζουν σε αυτήν την τάση. Στις αρχές του 2020, η Samsung θα παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο Galaxy Fold 2 κατακόρυφα στο στυλ ενός flip smartphone. Ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας έχει ήδη παρουσιάσει το σχέδιό του σε ένα σύντομο βίντεο. Τι πιστεύετε για την επιστροφή της βαλβίδας; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

huawei flip smartphone

Πηγή: Techieword