Η Huawei επιστρέφει στη Γαλλία στις 17 Οκτωβρίου, αλλά χωρίς το Mate 30

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 11 Οκτωβρίου 2019 στις 15 ώρες και 50 λεπτά

Μετατόπιση. 11 Οκτωβρίου 2019 στις 11 ώρες 01 λεπτό

Η Huawei μόλις μας έστειλε μια δεύτερη κάρτα πρόσκλησης. Δεν είναι με το Mate 30 που η μάρκα αποφάσισε να επιστρέψει στη Γαλλία, μετά από αρκετούς μήνες απουσίας, αλλά με ένα τηλέφωνο που κυκλοφόρησε ήδη με άλλη μάρκα.

Η Huawei μόλις μας έστειλε την κάρτα πρόσκλησης για μια εκδήλωση έκπληξης που διοργανώθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2019. Η μάρκα πειράζει την άφιξη μιας «νέας σειράς smartphone».

Η Huawei μόλις μας εξέπληξε με μια κάρτα πρόσκλησης: η επωνυμία θα πραγματοποιήσει εκδήλωση έκπληξης στις 17 Οκτωβρίου 2019 το απόγευμα. Μια πολύχρωμη κάρτα πρόσκλησης που δεν δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες. Στην κορυφή, μπορούμε να διαβάσουμε «μια νέα γκάμα smartphone έρχεται…. Ακολουθείται από τις λέξεις “κάντε κράτηση το απόγευμά σας στις 17 Οκτωβρίου”. Το κείμενο φαίνεται να ακολουθείται από ένα γενικό οπτικό που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει ένα εξιδανικευμένο smartphone, χωρίς περίγραμμα.

Η Huawei φιλοξενεί ένα εκπληκτικό γεγονός στις 17 Οκτωβρίου, αλλά το Nova 5T της βγαίνει από τα συρτάρια

Πιστεύεται για μια στιγμή ότι η εκδήλωση θα αφορά πιθανό μάρκετινγκ Ματ 30, ένα smartphone που σήμερα στερείται του οικοσυστήματος της Google. Μετά από όλα, αξιωματούχοι της μάρκας μας είπαν, μετά την απογοήτευση της απουσίας της κυκλοφορίας Mate 30 στη Γαλλία, ότι η Huawei εξακολουθούσε να σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Mate 30 στην αγορά μέχρι το τέλος. της χρονιάς.

Η δεύτερη κάρτα πρόσκλησης μας ενημέρωσε τελικά ότι είναι με το Nova 5t ότι η Huawei αποφάσισε να επιστρέψει στη Γαλλία, μετά από μήνες απουσίας λόγω των προβλημάτων της με την αμερικανική διοίκηση. Ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, η συσκευή επωφελείται από μια οθόνη 6,26,, έναν επεξεργαστή Kirin 980 και έναν πίσω τετραπλό αισθητήρα (48 + 16 + 2 + 2 Mpx). Αυτό σας θυμίζει κάτι ? Ναι, είναι πράγματι ένα smartphone που γνωρίζουμε στη Γαλλία με το όνομα… Honor 20, ένα μοντέλο που δοκιμάσαμε τον περασμένο Ιούνιο! Ως εκ τούτου, η Huawei κυκλοφόρησε ένα smartphone που κυκλοφόρησε υπό την επωνυμία της θυγατρικής της Honor. Μια λύση που επιτρέπει στη Γαλλία να ξεπεράσει τους περιορισμούς των ΗΠΑ, καθώς η συσκευή πιστοποιήθηκε από την Google πριν από αρκετούς μήνες. Όσοι περίμεναν την άφιξη του Mate 30 στη Γαλλία θα απογοητευτούν.

Διαβάστε επίσης: Huawei Mate 30 – ανακαλύψτε τις επίσημες φωτογραφίες των 4 μοντέλων

Παραμένει αυτόΗ κυκλοφορία της Huawei στη Γαλλία είναι πιο απρόσμενη αυτές τις μέρες. Θυμηθείτε ότι ο κατασκευαστής εξακολουθεί να στερείται υπηρεσιών Google και είναι ακόμα δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς ο κινέζος γίγαντας θα μπορούσε να κατακτήσει τη γαλλική αγορά με ένα smartphone χωρίς το Play Store και όλες τις εφαρμογές Google που βρίσκονται συνήθως στο ένα smartphone Android. Μπορεί η στρατηγική να αναδείξει μια συσκευή που κυκλοφόρησε ήδη πριν από αρκετούς μήνες; Είναι απλώς θέμα κατοχής του εδάφους, ενώ περιμένουμε να επιλυθούν τα προβλήματα μεταξύ του Τραμπ και του κινεζικού γίγαντα; Απάντηση έως το τέλος του έτους, χωρίς αμφιβολία.