Η Huawei εξακολουθεί να κατηγορείται για κατασκοπεία, το EMUI 10 φτάνει, το κακόβουλο λογισμικό επιτίθεται σε υπολογιστές με Windows 10, ανακεφαλαιώστε

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 16 Αυγ 2019 στις 17 ώρες και 25 λεπτά

Η Huawei κατηγορείται για άλλη μια φορά για κατασκοπεία, το EMUI 10 θα αναπτυχθεί σε συνολικά 35 smartphone παρά τις αμερικανικές κυρώσεις, το spyware εντοπίστηκε στα Windows 10… Παρακολουθούμε τα χθεσινά νέα.

Πολύ απασχολημένος απολαμβάνοντας τον ήλιο, βόλτα στην πισίνα ή ανακαλύπτοντας τα τελευταία νέα από τον κατάλογο Netflix, δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τα νέα μεταξύ της εταιρείας μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τι χάσατε.

Η Huawei πιάστηκε στην κατασκοπεία;

Σύμφωνα με αναφορές της Wall Street Journal, οι υπάλληλοι της Huawei συνελήφθησαν στην τσάντα υποκλέπτοντας κρυπτογραφημένα μηνύματα εκ μέρους των κυβερνήσεων της Ουγκάντα ​​και της Ζάμπια. Για να κατασκοπεύσουν πολιτικούς αντιπάλους, θα χρησιμοποιούσαν λογισμικό που ονομάζεται Pegasus. Δεν εκπλήσσει, είπε η Huawei “Ποτέ δεν συμμετείχα σε δραστηριότητες πειρατείας”.

Διαβάστε: Οι υπάλληλοι της Huawei έχουν αποκρυπτογραφεί μηνύματα για δύο κυβερνήσεις

EMUI 10: 35 Τα smartphone Huawei και Honor είναι συμβατά με την ενημέρωση

Η Huawei ανακοίνωσε την ανάπτυξη της ενημέρωσης σε 35 smartphone στον κατάλογό της και στον Honor. Συνολικά, 150 εκατομμύρια χρήστες θα μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα επικάλυψη Android τους επόμενους μήνες. Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2019 σε μερικά smartphone, συμπεριλαμβανομένων των P30 και Mate 20.

Διαβάστε: Η Huawei υπόσχεται να κυκλοφορήσει το EMUI 10 σε 35 smartphone!

Το κακόβουλο λογισμικό των Windows 10 λαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης όταν παρακολουθείτε πορνό

Ερευνητές από την ESET ανακάλυψαν κακόβουλο λογισμικό με το όνομα Varenyky σε υπολογιστές με Windows 10 που βρίσκονται στη Γαλλία. Το κακόβουλο λογισμικό λαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης των διαδικτυακών δραστηριοτήτων των θυμάτων του. Μόλις εγκατασταθεί μέσω ενός αρχείου .exe ή .doc, θα λάβει στιγμιότυπα οθόνης της οθόνης του υπολογιστή όταν εμφανίζεται το πορνό. Προφανώς, οι ανακτημένες εικόνες θα χρησιμοποιηθούν για να διεκδικήσουν λύτρα. Το απαιτούμενο ποσό είναι 750 ευρώ πληρωτέο σε Bitcoin.

Ανάγνωση: Windows 10 – Το κακόβουλο λογισμικό Varenyky στοχεύει τους λάτρεις των πορνό στη Γαλλία