Η Huawei ελπίζει να πουλήσει 20 εκατομμύρια Mate 30s, ακόμη και χωρίς Google

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 5 Μαρτίου 2020 στις 16 ώρες 01 λεπτό

Αυτό είναι αναμφίβολα ένα από τα κύρια τεχνολογικά νέα της εβδομάδας: το ολοκαίνουργιο ναυαρχίδα της Huawei, το Mate 30, παρουσιάστηκε επιβεβαιώνοντας την απουσία υπηρεσιών Google. Ο κινεζικός γίγαντας έχει ακόμα μεγάλους στόχους πωλήσεων για αυτό το νέο μοντέλο.

Αντί να χρησιμοποιούν το Play Store, τους Χάρτες Google και τις συνήθεις εφαρμογές Android, οι αγοραστές της σειράς Huawei Mate 30 θα πρέπει να περάσουν από τοAppGallery και η σουίτα HMS (Huawei Mobile Services). Επιπλέον, όπως σας αναφέραμε προηγουμένως, δεν προβλέπεται προς το παρόν ότι αυτά τα μοντέλα γεννιούνται στη γαλλική αγορά. Αυτό δεν δροσίζει τον κατασκευαστή, ο οποίος σχεδιάζει το εμπορική επιτυχία της νέας κορυφής της σειράς.

Η Huawei είναι σίγουρη για τη δύναμη της κινεζικής αγοράς

Ακολουθώντας τα μέτρα που έλαβε η αμερικανική κυβέρνηση για αρκετούς μήνες, η Huawei θεωρείται ότι απαγορεύεται η συνεργασία με εταιρείες που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τον Richard Yu, διευθύνοντα σύμβουλο του κλάδου καταναλωτών του κατασκευαστή, αυτή η απόφαση θα επηρεάσει κυρίως τις πωλήσεις εκτός της Κίνας. Ωστόσο, το πιστεύει αυτό Οι κινεζικές πωλήσεις αναμένεται να αυξηθούν. Σύμφωνα με τον ίδιο, και όπως θα μπορούσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο χειρισμό του Mate 30 Pro, η συσκευή είναι «η πιο ανταγωνιστική ναυαρχίδα 5G στον κόσμο».

Η Huawei έχει ήδη μετατοπίσει μερικούς από τους πόρους της για να αντισταθμίσει τις φθίνουσες πωλήσεις παγκοσμίως με αύξηση στην κινεζική επικράτεια. Αρκετά για να μπορέσει να δημιουργήσει νέο ρεκόρ το προηγούμενο τρίμηνο, με την πώληση 36,4 εκατομμυρίων μονάδων (όλα τα μοντέλα σε συνδυασμό) μόνο σε αυτήν τη χώρα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει αποστείλει περισσότερα από 17 εκατομμύρια τηλέφωνα σειράς P30 και πάνω από 16 εκατομμύρια συσκευές σειράς Mate 20. Ωστόσο, αυτά τα μοντέλα πωλούνται σε πολλές χώρες και προσφέρουν ολόκληρο το οικοσύστημα εφαρμογών της Google. . Με στόχο πωλήσεων 20 εκατομμύρια αντίτυπα για τη σειρά Mate 30, Η Huawei είναι φιλόδοξη και επιδιώκει όλο και περισσότερο να διεκδικεί τον εαυτό της ως τον νέο νούμερο ένα κόσμο, ακόμη και όταν στερείται πρόσβασης στην αμερικανική αγορά.