Η Huawei δοκιμάζει το Android P σε Mate 10 και 10 Pro

Το Android P Beta 3 είναι διαθέσιμο για το Google Pixel και το Pixel 2

Huawei ήδη πραγματοποιεί δοκιμές για να μπορεί να φέρει το συντομότερο δυνατό χρόνο Android P στις ναυαρχίδες του. Για να δώσετε αυτές τις πληροφορίες Προγραμματιστές XDA. Ο κινεζικός γίγαντας ξεκίνησε τη συνήθη δοκιμαστική φάση σε ορισμένες κινεζικές συσκευές, συγκεκριμένα τα Huawei Mate 10 και 10 Pro.

Χάρη σε ορισμένες υπηρεσίες XDA κατάφερε να μετατρέψει τη συσκευή της σε κινεζικό προϊόν και με ορισμένα παιχνίδια κύρους εμφανίζεται το δοκιμαστικό firmware Android P. Η ανάπτυξη είναι ακόμη σε εξέλιξη, αλλά έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται μερικές μικρές πληροφορίες.

Το Android P στο Huawei Mate 10 δοκιμάζεται

Μετά την εγκατάσταση του υλικολογισμικού, δημοσιεύθηκαν 3 φωτογραφίες. Το πρώτο μας δείχνει το Το νέο Πασχαλινό αυγό του Android P. Μια μάλλον απλή οθόνη που δεν πρόκειται να αποκαλύψει το πλήρες όνομα της νέας έκδοσης του Android.

Μέσα στη δεύτερη οθόνη μπορούμε να δούμε την εγκατεστημένη βάση λογισμικού που είναι προφανώς πώς Android 9.0.0. Η τελευταία οθόνη μας δείχνει το μενού προγραμματιστή με όλες τις διαθέσιμες αλλαγές.

Τέλεια, λοιπόν, η Huawei που αποφάσισε να ξεπεράσει όλα και να υποβληθεί αμέσως στη δοκιμή. Σίγουρα η κυκλοφορία του οριστικού υλικολογισμικού θα πραγματοποιηθεί μόνο περίπου 4ο τρίμηνο 2018Υπάρχει λοιπόν πολύς χρόνος να περιμένουμε.

Πηγή | XDA

Android5.9 “20 MP8 πυρήνες64 GB

Κοιτάζοντας τις δυνατότητες του φύλλου δεδομένων smartphone Huawei Mate 10, μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε ότι αυτή η συσκευή με το λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo…

Android6 “12 MP8 πυρήνες128 GB

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του φύλλου δεδομένων του smartphone Huawei Mate 10 Pro μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε ότι αυτή η συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android 8.0 …