Η Huawei δεν θα κυκλοφορήσει το Mate 30 στη Γαλλία, μπαταρία και RAM του iPhone 11, τιμή του Xiaomi Redmi Note 8 Pro, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει τα Mate 30 και Mate 30 Pro στη Γαλλία Τελικά γνωρίζει τη μνήμη RAM και την χωρητικότητα της μπαταρίας του iPhone 11 της Apple, το Xiaomi Redmi Note 8 φτάνει στη Γαλλία στην τιμή των 259 €… Αποθετούμε πρόσφατα νέα.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένης της σεζόν 2 του Elite ή του Minhunter), δεν έχετε βρει τον χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, σας λέμε ότι χάσατε.

Το Huawei Mate 30 ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει στη Γαλλία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Huawei αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει το Mate 30 στις περισσότερες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Ο κινέζος κατασκευαστής πιστεύει ότι είναι άχρηστο να κυκλοφορήσει το Mate 30 στην Ευρώπη χωρίς τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google. Αυτή είναι επίσης η γνώμη του αναλυτή Richard Windsor. “Χωρίς υπηρεσίες Google, κανείς δεν θα αγοράσει τη συσκευή” είπε ο ειδικός στο Reuters. Η Huawei France υπενθυμίζει ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με το Mate 30 θα κοινοποιηθούν αυτήν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2019 κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στο Μόναχο.

Διαβάστε: Huawei Mate 30, Mate 30 Pro και Mate 30 Lite – καμία κυκλοφορία στην Ευρώπη;

iPhone 11: εδώ είναι τελικά η μνήμη RAM, η χωρητικότητα της μπαταρίας και ο πρώτος χειρισμός βίντεο

Αληθινή στη φόρμα, η Apple αγνόησε το λεπτομερές τεχνικό φύλλο του iPhone 11. Γνωρίζουμε τώρα ότι όλα τα μοντέλα iPhone έχουν 4 GB μνήμης RAM. Αυτό είναι το ίδιο ποσό με τα προηγούμενα χρόνια. Η Apple, από την άλλη πλευρά, έχει ενσωματώσει μεγαλύτερες μπαταρίες στα νέα της iPhone.

Διαβάστε: iPhone 11, Pro και Pro Max: χωρητικότητα μπαταρίας και μνήμη RAM

Το Xiaomi Redmi Note 8 Pro θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία στην τιμή των 259 €

Ορισμένοι Ευρωπαίοι έμποροι έχουν διαρρεύσει την τιμή του Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Το βασικό μοντέλο διαφημίζεται στην τιμή των 259 €. Για διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, η τιμή μειώνεται στα 289 € ή 30 € περισσότερο. Υπενθυμίζοντας, το Redmi Note 8 Pro θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις: 6 GB μνήμης RAM / 128 GB αποθήκευσης, 6 GB μνήμης RAM / 256 GB αποθήκευσης και 8 GB Ram για 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Διαβάστε: Το Xiaomi Redmi Note 8 Pro φτάνει στη Γαλλία