Η Huawei δίνει το Watch GT 2 σε όποιον τολμά να κολυμπήσει στον Τάμεση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei ξεκινά μια διαφημιστική καμπάνια που εκπλήσσει το λιγότερο: για να προωθήσει το έξυπνο ρολόι Watch GT 2, η Huawei προσφέρει σε όσους έχουν μεγαλύτερη κινητικότητα να πάνε και να πάρουν ένα δωρεάν ρολόι κολυμπώντας… στη μέση μιας αποβάθρας δίπλα στον Τάμεση. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο – τουλάχιστον για τους λιγότερο προσεκτικούς θαυμαστές.

Πίστωση: Huawei

Οι επωνυμίες έχουν συχνά έντονη φαντασία για να κάνουν τους ανθρώπους να μιλούν για τα προϊόντα τους. Συνηθίσαμε ακροβατικά μάρκετινγκ περισσότερο ή λιγότερο καλής ποιότητας, όπως όταν το OnePlus, για παράδειγμα, έσπασε τα smartphone των περαστικών στο έδαφος σε αντάλλαγμα για ένα νέο smartphone ή όταν η Samsung προσέφερε τη Σημείωση 8 σε όλους τους επιβάτες σε αεροπλάνο.

Η Huawei προσφέρει κολύμπι για να κερδίσει ένα δωρεάν Watch GT 2

Αυτή τη φορά, είναι η σειρά της Huawei να σας ρωτήσει τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να αποκτήσετε ένα έξυπνο ρολόι Watch GT 2 με έξοδα της πριγκίπισσας. Ο κατασκευαστής προσφέρει ένα παιχνίδι, οργανωμένο σε μια αποβάθρα δίπλα στον Τάμεση, κοντά στο αεροδρόμιο London City – το Royal Victoria Dock.

Στη μέση αυτού του απέραντου νερού, είναι προστατευμένο από τα ρεύματα του ποταμού που διασχίζει το Λονδίνο (το Royal Victoria Dock χρησιμοποιείται τακτικά για τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων), η Huawei έχει εγκαταστήσει αυτό που η μάρκα ονόμασε “Dive Thru”: μεταξύ του Drive Thru, που ισοδυναμεί με μια κίνηση σε εστιατόρια γρήγορου φαγητού, και το ρήμα για το Dive, με άλλα λόγια “για κατάδυση” στα Αγγλικά.

Συγκεκριμένα, μια δομή επιπλέει στη μέση της αποβάθρας. Και για να δικαιούστε ένα δωρεάν ρολόι, πρέπει να κολυμπήσετε στο “Dive Thru”, στη συνέχεια να βουτήξετε σε υφάλμυρο νερό για να πιάσετε επιτέλους ένα ρολόι – το οποίο μπορείτε να φανταστείτε είναι απόλυτα αδιάβροχο. Φυσικά, δεδομένης της σεζόν, συνιστάται να φοράτε στολή. Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από 6 ° C έως 16 ° C.

Δεν έχουμε, ωστόσο, πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία του νερού, αλλά μπορούμε να σας πούμε ότι θα είναι κρύο … χωρίς να βραχεί πολύ. Η επιχείρηση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου μεταξύ μεσημέρι και 4 το απόγευμα. Υπάρχει μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ρολογιών, οπότε αν βρίσκεστε στο Λονδίνο και σκοπεύετε πραγματικά να πηδήξετε στον Τάμεση για ένα ρολόι GT2, θα πρέπει να φτάσετε εκεί πολύ νωρίς.