Η Huawei αναπτύσσει το GPU Turbo 3.0, το Samsung One UI 2.0 έρχεται, το WhatsApp είναι ελαττωματικό, ανακεφαλαιώνεται

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei ετοιμάζεται να αναπτύξει την επιλογή GPU Turbo 3.0 σε πολλά smartphone μεσαίας κατηγορίας, η επικάλυψη Samsung One UI 2.0 έρχεται με το Android 10 Q, μια παραβίαση ασφαλείας επιτρέπει την πρόσβαση στις φωτογραφίες σας WhatsApp και Telegram.

Πολύ απασχολημένος με τον προγραμματισμό των διακοπών σας ή την ανακάλυψη των τελευταίων ειδήσεων από τον κατάλογο Netflix, δεν έχετε βρει το χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας; Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, σας λέμε ότι χάσατε.

Η Huawei θα διαθέσει GPU Turbo 3.0 έως 9 νέα smartphone

Η Huawei ανακοινώνει την άφιξη της λειτουργικότητας GPU Turbo 3.0 σε πολλά νέα smartphones, συμπεριλαμβανομένων πολλών μοντέλων Honor. Μέχρι τώρα, το GPU Turbo προοριζόταν για τα πιο προηγμένα μοντέλα του κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένων των P30, P30 Pro ή Honor View 20. Η ενημέρωση θα επιτρέψει επίσης στα μοντέλα της λίστας να επωφεληθούν από το ενσωματωμένο σύστημα αρχείων EROF. στο P30.

Ανάγνωση: Η Huawei παρουσιάζει μια λίστα με smartphone που θα επωφεληθούν από το GPU Turbo 3.0 μέσω ενημέρωσης

Samsung: Ένα UI 2.0 έρχεται με ενημέρωση Android 10 Q, το Galaxy S11 θα έχει One UI 2.1

Μια νέα έκδοση της επικάλυψης One UI βρίσκεται σε προετοιμασία από την πλευρά της Samsung. Δεν προκαλεί έκπληξη, αυτή η δεύτερη έκδοση της διεπαφής λογισμικού θα βασίζεται στο Android 10 Q. Επιπλέον, το Galaxy S11 θα πρέπει να κυκλοφορήσει απευθείας στο One UI 2.1.

Διαβάστε: Samsung – One UI 2.0 που συνοδεύει την ενημέρωση Android 10 Q

WhatsApp, Telegram: Το ελάττωμα του Android επιτρέπει στους εισβολείς να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες σας

Symantec, η εταιρεία ασφάλειας πληροφορικής πίσω από το antivirus Norton, εντοπισμένο ένα ελάττωμα ασφαλείας που επηρεάζει τόσο το WhatsApp όσο και το Telegram, δύο κρυπτογραφημένες εφαρμογές από άκρο σε άκρο. Μέσα από την παραβίαση Με την ονομασία Media File Jacking, οι χάκερ μπορούν να παρακολουθούν ένα απεσταλμένο αρχείο που αφήνει ένα smartphone, γράφεται στον χώρο αποθήκευσης του παραλήπτη και στη συνέχεια φορτώνεται στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Επηρεάζονται όλοι οι τύποι αρχείων πολυμέσων: φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικά μηνύματα και ακόμη και έγγραφα. Μάθετε πώς να προστατευτείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Διαβάστε: WhatsApp και Telegram – το ελάττωμα επιτρέπει στους εισβολείς να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας