Η Huawei αναπτύσσει το EMUI 9.1 στα P20, την ενημέρωση Android Auto, το Free mengatasi Orange, SFR και Bouygues, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei ξεκινά την ανάπτυξη της ενημερωμένης έκδοσης EMUI 9.1 στα P20 και P20 Pro, η Google ενημερώνει το Android Auto με νέο σχεδιασμό, η Free Mobile αντιμετωπίζει την τιμή των πακέτων Orange, SFR, Bouygues Telecom… χθες τα νέα.

Πολύ απασχολημένος απολαμβάνοντας τον ήλιο, βόλτα στην πισίνα ή ανακαλύπτοντας τα τελευταία νέα από τον κατάλογο Netflix, δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τα νέα μεταξύ της εταιρείας μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τι χάσατε.

Διατίθενται ενημερώσεις Huawei P20, P20 Pro και Mate 10: EMUI 9.1

Η ενημέρωση του EMUI 9.1 είναι πλέον διαθέσιμη στην Ευρώπη για τους χρήστες P20, P20 Pro και Mate 10. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ανάπτυξης, ο κινέζος κατασκευαστής προώθησε επίσης την ενημέρωση σε γαλλικά μοντέλα. Το EMUI 9.1 υπογράφει την άφιξη της λειτουργικότητας EROFS και του GPU Turbo 3.0.

Διαβάστε: Η ενημέρωση του EMUI 9.1 φτάνει στα Huawei P20, P20 Pro και Mate 10

Android Auto: Η Google επανατοποθετεί την κυκλοφορία της νέας ενημέρωσης, κατεβάστε το APK

Μετά από μια λανθασμένη έναρξη τον Ιούνιο, η Google μόλις ξεκίνησε εκ νέου την ανάπτυξη της ενημέρωσης Android Auto που ανακοινώθηκε στο συνέδριο Google i / o το 2019. Το Android Auto επωφελείται τώρα από μια πιο σκοτεινή διεπαφή, νέα δυναμική γραμμή πλοήγησης και ένα νέο κουμπί Βοηθού Google. Για να επωφεληθείτε από αυτό, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε το APK της εφαρμογής.

Διαβάστε: Λήψη Android Auto APK v4.5

Το Free Mobile δεν ενδιαφέρεται για την τιμή των πακέτων Orange, SFR και Bouygues Telecom

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Φιλίας, η Free Mobile μοιράστηκε τις προσφορές των ανταγωνιστών της Orange, SFR, Bouygues Telecom, Sosh και Red από την SFR, στο λογαριασμό της στο Twitter. Προφανώς, ο χειριστής του Xavier Niel εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό προσθέτοντας: “Και αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε, στο Free προσφέρουμε …”. Στη συνέχεια, το Free τονίζει το ενδιάμεσο πακέτο του με 60 GB δεδομένων για 8,99 ευρώ το μήνα.

Διαβάστε: Το Free Mobile διαφημίζει στο πίσω μέρος των Orange, SFR και Bouygues Telecom