Η Honor λανσάρει το MagicBook, το πρώτο φορητό υπολογιστή του κινέζου κατασκευαστή

Φαίνεται ότι η λίστα των κατασκευαστών smartphone που εισέρχονται στην αγορά υπολογιστών προορίζεται να αυξηθεί περισσότερο. Και μετά το Huawei είναι η σειρά Τιμή παρά με το δικό σας εμπορικό σήμα παρουσίασε τον πρώτο του φορητό υπολογιστή με Windows 10.

MagicBook, αυτό είναι το όνομα του νέου ακουστικού, είναι μια λεπτή και ελαφριά συσκευή της οποίας η γραμμή, σύμφωνα με τη δήλωση του κατασκευαστή, πηγαίνει κατευθείαν στη σειρά smartphone της Honor.

Οθόνη 14 “με λεπτές στεφάνες 2,5 mm, βάρος που σταματά στα 1,47 kg και πάχος που μπροστά είναι μόλις 9,8 mm, αυτές είναι οι ιδιαιτερότητες του νέου φορητού υπολογιστή του κινέζου κατασκευαστή.

Η δομή είναι πλήρως αλουμινίου με οπίσθιο πληκτρολόγιο σε τρία επίπεδα και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων για έλεγχο ταυτότητας. Το διαμέρισμα θύρας βλέπει την παρουσία σύνδεσης HDMI, θύρας USB 3.0 Type-A και θύρας USB Type-C.

Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου MagicBook, βρίσκουμε ένα Επεξεργαστής Intel Core i5 ή i7-8550U της κατηγορίας Kaby Lake R, γραφικά με διακριτό GPU Nvidia Ge-Force MX150 με αποκλειστικό GDDR5 2 GB, Ram συστήματος 8 GB και SSD 256 GB για αποθήκευση. Στο εσωτερικό υπάρχει επίσης ένας ανεμιστήρας με ιδιαίτερο σχεδιασμό που εγγυάται καλύτερη απορρόφηση της θερμότητας που παράγεται εσωτερικά σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις. Το διαμέρισμα μπαταριών βλέπει την παρουσία μονάδας 57,4 Wh με δηλωμένη αυτονομία 12 ωρών.

Για τη σύνδεση με τα κινητά τηλέφωνα της οικογένειας Honor, ο κινέζος κατασκευαστής παρέχει λειτουργικότητα ΜΑΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ που επιτρέπει την εύκολη επικοινωνία με το smartphone σας.

Το νέο MagicBook είναι ήδη σε προπώληση και οι αποστολές θα ξεκινήσουν από τις 23 Απριλίου σε τιμή που με τη συναλλαγματική ισοτιμία ισούται με 643 ευρώ και 733 ευρώ για τις εκδόσεις με Intel Core i5 ή Core i7 αντίστοιχα.
Ο φορητός υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με τα Windows 10 και τη σουίτα του Microsoft Office.