Η HBO λανσάρει το HBO Max, έναν ακόμη ανταγωνιστή στο Netflix, το Prime Video, την τηλεόραση + και τη Disney + τον Μάιο του 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η HBO αποφάσισε να εισέλθει στον πόλεμο ροής με το HBO Max, μια νέα πλατφόρμα που ανταγωνίζεται τα Netflix, Prime Video, Apple TV +, Disney + ή ακόμα και OCS στη Γαλλία, από τον Μάιο του 2020. Η υπηρεσία θα προσφέρει έναν τεράστιο κατάλογο με 10 000+ ώρες περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των Rick and Morty, Friends, Big Bang Theory, South Park και The Joker.

Ο αριθμός των πλατφορμών ροής θα αυξηθεί περαιτέρω: το κανάλι καλωδιακής τηλεόρασης HBO, μέσω του ιδιοκτήτη του AT&T, μόλις έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα ροής HBO Max που σκοπεύει να ξεκινήσει. Η πλατφόρμα προορίζεται να ανταγωνιστεί τα Netflix, Apple TV +, Amazon Prime Video και σε μικρότερο βαθμό την Disney +. Από την κυκλοφορία του, το Μάιο του 2020 το HBO Max θα προσφέρει περισσότερες από 10.000 ώρες προγραμματισμού.

HBO Max: μια νέα premium πλατφόρμα ροής με 14,99 $ ανά μήνα

Στον κατάλογο, θα πρέπει να βρούμε ολόκληρη την προσφορά του HBO, συμπεριλαμβανομένων των Friends, Big Bang Theory, South Park, The Sopranos, Succession, αλλά και ταινίες Warner Bros. όπως το The Joker. Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε επίσης ότι η κινούμενη σειρά Rick και Morty θα ήταν επίσης στο παιχνίδι. Σύντομα θα υπάρξει ένα παιχνίδι του Thrones (House of Dragon), μεταξύ άλλων νέων χαρακτηριστικών.

Όταν κυκλοφορήσει, αρχικά στις ΗΠΑ, το HBO Max θα κοστίζει 14,99 $ ανά μήνα, δηλαδή διπλάσιο από την φθηνότερη συνδρομή Netflix. Η υψηλή τιμή της υπηρεσίας δεν αποτελεί έκπληξη για έναν κατάλογο που έχει πολλές ταινίες και σειρές blockbuster από την αρχή – και το γεγονός ότι η Warner φέρνει επίσης τον εκτενή κατάλογό της.

Διαβάστε επίσης: Netflix, Amazon Prime Video, Canal + Séries, OCS, Disney +, Apple TV + – σύγκριση ροής βίντεο

Αργότερα, έως το 2021, η HBO Max θα προσέφερε ωστόσο μια φθηνότερη προσφορά που χρηματοδοτείται εν μέρει από τη διαφήμιση. Η HBO ελπίζει να σαγηνεύσει 50 εκατομμύρια Αμερικανούς έως το 2025. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε εάν ή πότε θα ξεκινήσει αυτή η υπηρεσία διεθνώς.