Η GoPro θα παρουσιάσει το νέο Hero 8 Black την 1η Οκτωβρίου

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η GoPro, η κάμερα παραγωγής δράσης, δημοσίευσε ένα teaser στον επίσημο ιστότοπό της για να ανακοινώσει την άφιξη του Hero 8 στις αρχές του επόμενου μήνα. η κάμερα θα πρέπει να γνωρίζει πολλά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός καλύτερου σταθεροποιητή, ενός νέου αισθητήρα 12 Mpx και ενός νέου περιβλήματος.

Ο διάδοχος του GoPro του Hero 7 αναμένεται να φτάσει 1 Οκτωβρίου, δεδομένου ότι η εταιρεία δράσης κάμερας δημοσίευσε ένα teaser με την ημερομηνία και την ετικέτα “This is Action” στον επίσημο ιστότοπό του Σε αυτό το σύντομο βίντεο, μπορούμε να δούμε μια σειρά από κλιπ με μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα και εκτός δρόμου μοτοσικλέτες, καταδύσεις και έναν ιπτάμενο άνδρα με τζετ.

Βλέπουμε επίσης άγρια ​​τη σιλουέτα αυτού του μέλλοντος GoPro Hero 8. Σύμφωνα με διαρροές και φωτογραφίες κατάσκοπων, ο εξωτερικός σχεδιασμός υπόσχεται μεγάλες αλλαγές. Οι δύο κύριες καινοτομίες είναι πρόσθετες επιλογές για πιο εξελιγμένα αξεσουάρ, με μπροστινή οθόνη ελέγχου και εξωτερικό φλας.

Διαβάστε επίσης: GoPro Hero6 Black test, μια κάμερα δράσης που συνορεύει με την τελειότητα!

Το GoPro Hero 8 αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό

Σύμφωνα με το TechCrunch, αυτό το GoPro Hero 8 θα πρέπει επίσης να έχει νέες προδιαγραφές, με ένα νέο τσιπ GP2 προκειμένου να βελτιωθεί το σταθεροποίηση εικόνας, από καλύτεροι φακοί, περαιτέρω βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, νέος αισθητήρας 12 Mpx, για να μην αναφέρουμε μια νέα θήκη και άλλα προαιρετικά εξαρτήματα. Ως υπενθύμιση, το GoPro Hero 7 είχε εισαγάγει το σύστημα σταθεροποίησης HyperSmooth, που παρέχει αποτελέσματα παρόμοια με ένα αντίζυγο … αλλά χωρίς αντίζυγο, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ψηφιακής σταθεροποίησης που αναπτύχθηκε εσωτερικά.

Το σύνθημα “This is Action” είναι προφανώς ένα νεύμα στον ολοένα και πιο έντονο ανταγωνισμό σε αυτήν την αγορά υψηλών προδιαγραφών σε πλήρη επέκταση … ακριβώς όπως η κάμερα Δράση Osmo του DJI, το οποίο προσφέρει δυνατότητες από την άποψη της ποιότητας και της σταθεροποίησης πολύ παρόμοια με το προηγούμενο GoPro Hero 7.

Πηγή: TechCrunch