Η Google σκέφτηκε να συμπεριλάβει premium ακουστικά με το Pixel 2

Η Google σκέφτηκε να συμπεριλάβει premium ακουστικά με το Pixel 2

Ένας χρήστης με όνομα Λούκας Έβερετ πρόσφατα αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο Google Pixel 2 Από το κατάστημα Verizon: μέσα στο κουτί υπήρχε – προφανώς – το απαιτούμενο μοντέλο Pixel 2, ωστόσο η συσκευασία περιείχε ένα κάπως περίεργο στοιχείο: μια διακοπή για ένα ζευγάρι ακουστικών που δεν παρέχονται ποτέ με τη συσκευή.

Επιπλέον, το φυλλάδιο “Μέσα στο κουτί” περιλαμβανόταν ακριβώς μέσα στο κουτί, αναφερόταν στα αόρατα ακουστικά, τα οποία στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν στη συσκευασία. Τα ακουστικά πρέπει να συνδεθούν στο τηλέφωνο μέσω θύρας USB Type-C και είχαν τον ίδιο ρυθμιζόμενο βρόχο με το i Pixel Buds της Google. Παρά το περίβλημα του αξεσουάρ και τις γραπτές οδηγίες που παρέχονται στο κουτί, ο χρήστης δεν έλαβε τα ακουστικά. Επιπλέον, τοΠροσαρμογέας υποδοχής ακουστικών USB Type-C 3,5 mm που είχαν λάβει άλλοι στο κουτί μαζί με τα Pixel 2 και Pixel 2 XL.

Ενας αντιπρόσωπος Verizon που εργάζεται στο κατάστημα όπου ο Lucas αγόρασε το smartphone του, το είπε Κανένα άλλο κουτί που έχει δει δεν είχε συγκεκριμένη αποκοπή μέσα.

Ο Έβερετ μοιράστηκε τη φωτογραφία του περίεργου πακέτου στο Twitter και λίγες ώρες αργότερα, ο γίγαντας Google ομολόγησε ότι το κουτί ήταν πρώτο έργο για την αγορά των ΗΠΑ: φαίνεται ότι στην αρχή ο γίγαντας του Mountain View σκόπευε να ακολουθήσει τις πολιτικές της Samsung και της HTC premium ακουστικά στο κουτί για τα κορυφαία smartphone της σειράς. Ωστόσο, κάτι άλλαξε την εταιρική φιλοσοφία, ίσως το κόστος. Δυστυχώς, δεν θα ξέρουμε ποτέ. Ωστόσο, αυτό που επιβεβαιώνεται είναι ότι τα κορυφαία μοντέλα έχουν μεγάλη σημασία στα κουτιά λιανικής.

Παρακάτω είναι το πρωτότυπο tweet του Lucas Everett

https://twitter.com/lucaseverett/status/923969809779437569