Η Google μπορεί να σας πει εάν η φωνή σας ακούγεται σαν τον Freddy Mercury’s

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Google εγκαινιάζει το Freddiemeter, έναν ιστότοπο που έχει ως στόχο να σας εκβιάζει όπως ο Freddy Mercury. Στη συνέχεια, η τεχνητή νοημοσύνη της εταιρείας σας λέει αν η φωνή σας μοιάζει με αυτή του τραγουδιστή. Αυτό το ασυνήθιστο καλούδι προορίζεται στην πραγματικότητα για τον εορτασμό της πρώτης συναυλίας της Βασίλισσας ενώ συγκεντρώνει κεφάλαια για το Mercury Phoenix Trust, μια ένωση που καταπολεμά τον HIV.

Συνήθως δίνω την εντύπωση ότι σκοτώνω μια πάπια κάθε φορά που προσπαθώ να τραγουδήσω, αλλά είναι προφανώς χειρότερο όταν νομίζω ότι είμαι ο Freddy Mercury …

Η Google μόλις κυκλοφόρησε έναν ιστότοπο που είναι τόσο διασκεδαστικός όσο είναι γεμάτος νοσταλγία. Το FreddyMeter είναι ένα παιχνίδι καραόκε: τραγουδάτε ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα τραγούδια Queen (Μην με σταματάς τώρα, Είμαστε οι πρωταθλητές, Βοημίας ραψωδία ή Κάποιον να αγαπήσω) και η τεχνητή νοημοσύνη της Google σας λέει πόσο άσχημα (ή καλά) τραγουδάτε μπροστά από τον υπολογιστή σας ή γενικότερα στο ντους.

Το αποτέλεσμα είναι πιο ακριβές από τις περισσότερες δοκιμές και άλλα κουίζ που αφθονούν στο διαδίκτυο. Και για καλό λόγο: σε αυτήν την εφαρμογή ιστού, η Google έχει προγραμματίσει μια τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύσει την εγγραφή της φωνής σας σύμφωνα με τρία κριτήρια – την ακρίβεια της φωνής, εάν ταιριάζει με τη μελωδία και εάν η χροιά είναι σωστή. Στο τέλος του τραγουδιού καταλήγετε με ένα σκορ που μπορείτε να μοιραστείτε.

Το σύστημα λειτουργεί με ή χωρίς ακουστικά (αν και συνιστάται ενσύρματο ακουστικό με μικρόφωνο για καλύτερα αποτελέσματα). Και είναι δυνατό να ηχογραφήσετε τον εαυτό σας σε βίντεο: αρκετά για να θαυμάσετε την απόδοσή σας ξανά και ξανά ή για να δημιουργήσετε ένα ντοσιέ στον φίλο σου που ήταν αρκετά άτυχος για να σε αφήσει να επιλέξεις γι ‘αυτόν.

Εορτάστε και καταπολεμήστε τον HIV

Η Google δεν δημιούργησε αυτόν τον ιστότοπο μόνο για να αναδείξει τα ταλέντα της τεχνητής νοημοσύνης της. Στην πραγματικότητα, αφορούσε κυρίως τον εορτασμό της πρώτης συναυλίας της Queenκαλέστε τους χρήστες του Διαδικτύου για δωρεές στο Mercury Phoenix Trust, που καταπολεμά τον ιό HIV σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, θα εργάζεστε μόνο 12 ώρες την εβδομάδα, προβλέπει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alibaba

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα του Une, το σκορ μου δεν είναι αρκετά υψηλό. Ωστόσο, έχω βάλει όλο το πάθος μου σε αυτό … Τι είναι το δικό σας;

Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε εάν η φωνή σας ακούγεται σαν τον Freddy Mercury’s