Η Google κυκλοφορεί την ενημερωμένη έκδοση κώδικα Ιανουαρίου για Pixels και Nexus | Οδηγός

Το Google Pixel 3 XL δείχνει στις φωτογραφίες την ομορφιά του

Όσο ακριβής κάθε μήνα, η Google μόλις κυκλοφόρησε τις εργοστασιακές εικόνες και τις ενημερώσεις OTA που σχετίζονται με Έμπλαστρο Ιανουαρίου για συσκευές Pixel και Nexus.

Ως συνήθως, είναι δυνατόν περιμένετε για την αυτόματη λήψη της ενημέρωσης (συνιστάται) ή μη αυτόματη εγκατάσταση ενημερώστε το OTA μέσω sideload με ADB ή εγκαταστήστε την εργοστασιακή εικόνα (καθαρή εγκατάσταση). Στην τελευταία περίπτωση, ωστόσο, απαιτείται η διαγραφή όλων των δεδομένων στη μνήμη του smartphone, η οποία, δεδομένου ότι είναι μια μικρή ενημέρωση, δεν συνιστάται σωστά.

Λήψη συνδέσμων και οδηγός εγκατάστασης για την ενημερωμένη έκδοση κώδικα Ιανουαρίου (εργοστασιακή εικόνα)

Τέλος πάντων, παρακάτω σας αφήνουμε τον βήμα προς βήμα οδηγό μας για να εγκαταστήσετε μη αυτόματα την εργοστασιακή εικόνα με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα Ιανουαρίου:

  • κατεβάστε την τελευταία εργοστασιακή εικόνα
  • εξαγάγετε το περιεχόμενο στο φάκελο “πλατφόρμα-εργαλεία” που υπάρχει στο SDK
  • συνδέστε το smartphone σας στον υπολογιστή με το USB Debug ενεργό. Εάν δεν είναι ενεργό, προχωρήστε ως εξής (Ρυθμίσεις – Πληροφορίες στο tablet – πατήστε 5 φορές στο Build Number. Στη συνέχεια μεταβείτε στις Ρυθμίσεις – Επιλογές προγραμματιστή – βάλτε το σημάδι επιλογής στο USB Debug)
  • ανοίξτε τη γραμμή εντολών και μεταβείτε στο φάκελο “πλατφόρμα-εργαλεία”, για παράδειγμα: C: username-Programs SDK platform-tools
  • πληκτρολογήστε τις ακόλουθες συμβολοσειρές με τη σειρά που δίνει μια αποστολή σε κάθε βήμα:

συσκευές adb (πατήστε Enter) – Εάν επιστρέψει έναν κωδικό, τότε η συσκευή έχει αναγνωριστεί σωστά και μπορείτε να συνεχίσετε με την εγκατάσταση
adb επανεκκίνηση bootloader (πατήστε Enter)
fastboot flash bootloader [nome-intero-del-file-bootloader-senza-parentesi-quadre.img] (πατήστε Enter)
fastboot reboot-bootloader (πατήστε Enter)
fastboot -w ενημέρωση
[nome-intero-del-file-image-senza-parentesi-quadre.zip](πατήστε Enter)

Σε αυτό το σημείο, αφήνοντας το smartphone συνδεδεμένο με υπολογιστή, θα επανεκκινήσει και θα έχετε το ξεκλειδωμένο το boot-loader.

ΔΡΟΜΟΣ