Η Google κυκλοφορεί την ενημερωμένη έκδοση κώδικα Ιουνίου για Pixel και Nexus

Η Google κυκλοφορεί την ενημερωμένη έκδοση κώδικα Ιουνίου για Pixel και Nexus

Όσο ακριβής κάθε μήνα, η Google ξεκίνησε την κυκλοφορία του νέου Έμπλαστρο Ιουνίου για Pixel και Nexus εξακολουθούν να υποστηρίζονται. Η κυκλοφορία πραγματοποιείται μέσω OTA, αλλά ο γίγαντας έχει επίσης λάβει μέτρα για την απελευθέρωση των εικόνων του συστήματος.

Ο αριθμός κατασκευής των νέων εκδόσεων λογισμικού των υποστηριζόμενων smartphone έχει ως εξής:

  • Pixel 2 και 2 XL
  • Pixel και Pixel XL
  • Pixel C.
  • Nexus 5X και 6P

Η ενημέρωση κώδικα του Ιουνίου φαίνεται να είναι λίγο μεγαλύτερη, με πιο κρίσιμες ευπάθειες και υψηλότερες ευπάθειες να επιλύονται από τον προηγούμενο μήνα. Υπάρχουν επίσης πολλές ενημερώσεις κώδικα Qualcomm και MediaTek (ορισμένες συσκευές Android One διαθέτουν MediaTek SoC), πιθανώς τουλάχιστον εν μέρει να σχετίζονται με τις παραλλαγές Specter and Meltdown.

Οι λειτουργικές ενημερώσεις κώδικα για το υλικό της Google αυτόν τον μήνα είναι επίσης λίγο πιο ενδιαφέρουσες. Όλες οι συσκευές πρέπει να βλέπουν ένα βελτιωμένη απόδοση Bluetooth. Τα pixel θα βελτιώσουν το Συνδεσιμότητα Wi-Fi. Τα Pixels 2 και 2 XL βλέπουν επίσης βελτιώσεις στο διέλευση μεταξύ κεραιών σε περιοχές με αδύναμη κάλυψη, ενώ το Pixel 2 XL λαμβάνει αυτήν τη διόρθωση για τον αισθητήρα εγγύτητας.

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη την ειδοποίηση ενημέρωσης, παρακάτω σας αφήνουμε τους συνδέσμους για λήψη των εικόνων του συστήματος (χρήσιμο για καθαρή εγκατάσταση, δεν συνιστάται για ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας) και τα αρχεία OTA.

ΔΡΟΜΟΣ