Η Google κρύβει ένα νέο παιχνίδι στην αρχική του σελίδα: εδώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Google έκρυψε ένα παιχνίδι μίνι τένις στο πρόγραμμα περιήγησής της για να γιορτάσει το τουρνουά του Wimbledon. Περιγράφουμε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να το ξεκλειδώσετε. Ένας τίτλος με παιχνίδι pong που σας επιτρέπει να περνάτε λίγο χρόνο στη μεταφορά ή κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στην εργασία.

Η Google μας προσφέρει ένα παιχνίδι μίνι τένις απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής του, ως αφιέρωμα στο τουρνουά Grand Slam στο Wimbledon, το οποίο μόλις τελείωσε με έναν αντρικό ανθρωπικό τελικό. Αυτό είναι καλά κρυμμένο, αλλά εξηγούμε πώς να το ενεργοποιήσετε και να το απολαύσετε παρακάτω.

Wimbledon: Πώς να παίξετε το παιχνίδι τένις της Google

Εδώ είναι η διαδικασία για να ξεκλειδώσετε το παιχνίδι:

  • Στο Google, πληκτρολογήστε Γουίμπλεντον
  • Στο κουτί Τουρνουά Wimbledon όπου εμφανίζονται τα αποτελέσματα και οι επερχόμενοι αγώνες, σύρετε στις κατηγορίες (ανδρικά σινγκλ, γυναικεία διπλά κλπ.) προς τα δεξιά μέχρι το μπάλα τένις (στον κόκκινο κύκλο στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης)
wimbledon google
  • Κάντε κλικ στην μπάλα του τένις
  • Εμφανίζεται το παιχνίδι, κάντε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής για να το ξεκινήσετε

Ορίστε, στα χιονοπέδιλα! Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά απλό. Πρέπει μόνο να χρησιμοποιήσετε τα βέλη κατεύθυνσης για να μετακινήσετε τον χαρακτήρα σας (μόνο αριστερά και δεξιά, δεν μπορεί να κινηθεί κάθετα). Σε κινητό, το σύστημα είναι διαισθητικό με ένα swype προς τα κάτω προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά για να καλύψει το έδαφος. Δεν καταλαβαίνετε τις επιτυχίες της ρακέτας, το παιχνίδι μοιάζει πολύ με τον Πονγκ, το μόνο που χρειάζεται είναι να επιστρέψετε την μπάλα τοποθετώντας τον παίκτη στη σωστή θέση.

Διαβάστε επίσης: Η Google δοκιμάζει νέο κοινωνικό δίκτυο παρά την αποτυχία του Google+

Σημειώστε ότι ο στόχος δεν φαίνεται να είναι να κερδίσετε πόντους εναντίον του αντιπάλου του, αλλά να κρατήσετε την ανταλλαγή όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Google θυμάται την υψηλότερη βαθμολογία σας και ο στόχος είναι να προχωράτε πάντα περισσότερο. Διασκεδάστε πέντε λεπτά κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος ή κατά τη μεταφορά, μην διστάσετε να το δοκιμάσετε!