Η Google θα λανσάρει το Pixel Buds 2 για να εκθρονίσει τα AirPods της Apple

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Google είναι έτοιμη να ανεβάσει το πέπλο των νέων γενεών Pixel Buds για να επισκιάσει τα AirPods της Apple, τα οποία επί του παρόντος κυριαρχούν στην αγορά ασύρματων ακουστικών. Σύμφωνα με μια διαρροή, η εταιρεία θα παρουσιάσει το Pixel Buds 2 στις 15 Οκτωβρίου 2019 στο συνέδριο της Νέας Υόρκης αφιερωμένο στην έναρξη του Pixel 4.

Τον Οκτώβριο του 2017, η Google παρουσίασε τα Pixel Buds, ακουστικά Bluetooth εξοπλισμένα με τον Βοηθό Google. Το αξεσουάρ ξεχώρισε κυρίως για το σύστημα μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο, ικανό να μεταφράσει συνομιλίες σε 40 διαφορετικές γλώσσες. Στη Γαλλία, τα Pixel Buds έχουν πωληθεί στην τιμή των 179 ευρώ από το τέλος του 2018.

Η Google θα παρουσιάσει το Pixel Buds 2 στις 15 Οκτωβρίου 2019

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης γενιάς, η Google ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα Pixel Buds 2, αναφέρουν τους συναδέλφους μας από το 9to5Google. “Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στο έργο”, τα ακουστικά θα παρουσιαστούν στο συνέδριο Made by Google 2019 στις 15 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, η εταιρεία Mountain View θα σηκώσει επίσης το πέπλο στο Pixel 4, ένα νέο ηχείο από τη σειρά Google Home και στο Pixelbook 2.

Διαβάστε επίσης: 6 εναλλακτικές λύσεις καλύτερες από τα Apple AirPods

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό εάν το Pixel Buds 2 θα μεταφέρει το σχέδιο του πρώτου μοντέλου στο γράμμα ή εάν αναμένονται αλλαγές και βελτιώσεις. Τα Buds 1 συνδέθηκαν πράγματι μαζί με ένα ελκυστικό ή μοντέρνο καλώδιο, όπως το Beats Powerbeats 3 ή το Beatsx.

Όπως το Amazon με τους Echo Buds, Η Google θα μπορούσε πράγματι να στοιχηματίσει σε έναν εντελώς ασύρματο σχεδιασμό για να τσιμπήσει το μερίδιο αγοράς των διάσημων AirPods. Τα ακουστικά της Apple είναι σήμερα οι ξεκάθαροι ηγέτες στην ασύρματη αγορά, με μερίδιο 50,2%. Το δεύτερο τρίμηνο του 2019, η Apple πούλησε 15,9 εκατομμύρια AirPods, τρεις φορές περισσότερο από ό, τι πριν από ένα χρόνο, διαβεβαιώνει την εταιρεία IDC. Τι περιμένετε από τα νέα Pixel Buds; Μπορεί η Google να εκθρονίσει την Apple; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια.

Πηγή: 9to5Google