Η Google θα λανσάρει το Nest Mini, ένα Google Home Mini με καλύτερο ήχο και θύρα jack!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Google εργάζεται επί του παρόντος στο Nest Mini, διάδοχος του τρέχοντος Google Home Mini. Σύμφωνα με διαρροή, αυτή η νέα επανάληψη θα είναι εξοπλισμένη με θύρα υποδοχής 3,5 mm και θα απολάμβανε καλύτερο ήχο. Επιπλέον, θα ήταν εύκολο να τοποθετήσετε το ηχείο σε έναν τοίχο χρησιμοποιώντας ένα βραχίονα τοίχου που περιλαμβάνεται στο κουτί. Καταγράφουμε τις πρώτες διαθέσιμες πληροφορίες.

Η Google σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Google Home Mini που κυκλοφόρησε το 2017, αναφέρουν τους συναδέλφους μας από το 9to5Google. Δεν προκαλεί έκπληξη, αυτό το νέο συνδεδεμένο ηχείο κληρονομεί την επωνυμία του εύρους και το όνομα Nest. Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, το νέο Home Mini θα ονομάζεται νηφάλια “Nest Mini”.

Nest Mini: Η Google προετοιμάζει τον διάδοχο του Google Home Mini

Δεν είναι μόνο αυτό. Το Nest Mini θα ακούγεται καλύτερα από το αρχικό Google Home Mini, το οποίο δοκιμάσαμε. Όπως σας εξηγήσαμε στη δοκιμή μας εκείνη τη στιγμή, ο ήχος του ηχείου διαποτίζει γρήγορα και το μπάσο απουσιάζει. Για τους λάτρεις της μουσικής, είναι καλύτερα να στραφείτε στο τυπικό Google Home ή στο Google Home Max. Το Nest Mini θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι αλλαγής, με υψηλότερη μέγιστη ένταση και καλύτερο μπάσο.

Όπως το Echo Dot, ο αντίπαλος του Google Home Mini εξοπλισμένο με Alexa, το Nest Mini δικαιούται θύρα υποδοχής 3,5 mm. Θα ήταν επομένως δυνατό να συνδέσετε το ηχείο που είναι συνδεδεμένο με ένα παραδοσιακό ηχείο μέσω καλωδίου. Δεν χρειάζεται να περάσετε από τη σύνδεση Bluetooth. Το Nest Mini θα συνοδευόταν από τοίχο για εύκολη εγκατάσταση σε τοίχο. Πολλοί πωλητές τρίτων προσφέρουν ήδη πολύ επιτυχημένες βάσεις τοίχου για το Home Mini (αλλά και για ανταγωνιστικά ηχεία, όπως το Echo ή το HomePod της Apple).

Από την πλευρά του σχεδιασμού, το Nest Mini θα ήταν παγκοσμίως παρόμοιο με τον προκάτοχό του. Τέλος, θα είναι επίσης εξοπλισμένο με αισθητήρες εγγύτητας που θα του επιτρέπουν να ανιχνεύει την παρουσία σας, όπως το Nest Hub Max, το Nest Guard και το Nest Protect. Η Google αναμένεται να ανεβάσει το πέπλο στη νέα γενιά έξυπνων ηχείων το φθινόπωρο όταν παρουσιάζει το Pixel 4.

Πηγή: 9To5Google