Η Google θα λανσάρει νέο τηλεοπτικό dongle για Android TV

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιουνίου 2020 στις 9 ώρες και 32 λεπτά

Η Google ετοιμάζεται να διαθέσει ένα νέο τηλεοπτικό dongle. Εσωτερικά ονομάζεται “Sabrina”, αυτό το νέο κλειδί HDMI τρέχει στο Android TV και διαθέτει τηλεχειριστήριο με ειδικό κουμπί Βοηθός Google. Εδώ είναι μια πρώτη ματιά στο σχεδιασμό της συσκευής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται το επόμενο τηλεοπτικό dongle Google στον Ιστό. Τον περασμένο Μάρτιο, μια αναφορά από το 9to5Google ανακοίνωσε ήδη την επικείμενη κυκλοφορία ενός νέου dongle με τηλεχειριστήριο. Η Google είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει το αξεσουάρ κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Google I / O τον Μάιο, το οποίο τελικά ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας Covid-19.

Στο ίδιο θέμα: Η Google ακυρώνει την παρουσίαση του Android 11 από τις 3 Ιουνίου 2020

Εδώ είναι ο σχεδιασμός του επόμενου dongle Google TV

Σήμερα, η XDA Developers παρουσιάζει ο πλήρης σχεδιασμός του Google dongle σε μια σειρά επίσημων αποδόσεων. Τα μέσα ανακάλυψαν αυτές τις εικόνες σε διαφημιστικά βίντεο που βρέθηκαν σε μια εσωτερική έκδοση beta του Android. Όπως ήταν αναμενόμενο, το πλαίσιο Android TV είναι σύμφωνο με το Chromecast και επιλέγει έναν στρογγυλό συντελεστή φόρμας. Η διαρροή δείχνει επίσης τη σχεδίαση του τηλεχειριστηρίου. Υπάρχει ένα φυσικό κουμπί αφιερωμένο στον Βοηθό Google.

Για την περίσταση, η Google έχει αναπτυχθεί μια νέα διεπαφή Android TV. Τα στιγμιότυπα οθόνης που ανέβηκαν από το XDA δείχνουν τη διάταξη του περιεχομένου και ορισμένες νέες δυνατότητες. Για παράδειγμα, το “Sabrina” θα μπορεί να εμφανίζει ειδοποιήσεις από τα συνδεδεμένα κουδούνια Nest Doorbell στην οθόνη.

Το “Sabrina” θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο ή ανοιχτό ροζ τους επόμενους μήνες σε τιμή περίπου 80 $. Στις τελευταίες ειδήσεις, Η Google θα άφηνε το όνομα Chromecast και θα επικεντρώθηκε σε ένα ολοκαίνουργιο όνομα. Τέλος, το dongle θα ενσωματώσει τη σειρά Nest, όπως τα συνδεδεμένα ηχεία της μάρκας. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό. Ενώ περιμένετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google dongle, μη διστάσετε να δώσετε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια.

τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης google dongle
σχεδίαση dongle Android

Πηγή: XDA Developers