Η Google εξηγεί γιατί το Pixel 4 δεν υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K στα 60 FPS

Το USB Type-C του Pixel 4 υποστηρίζει έξοδο βίντεο, αλλά η Google το απενεργοποίησε

Πέρα από τους αλγόριθμους προσαρμογής λογισμικού και επεξεργασίας εικόνων που αναπτύχθηκαν απευθείας από τους μηχανικούς της Google, τα νέα κορυφαία smartphone της Google Pixel 4 και Pixel 4 XL έχουν βασικά τον ίδιο εξοπλισμό υλικού με δεκάδες άλλα μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2019. Και Τότε τίθεται το ερώτημα γιατί δεν υποστηρίζεται η εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K σε 60 FPS όταν το υποστηρίζουν όλα τα άλλα smartphone που διαθέτουν Qualcomm Snapdragon 855 SoC. Ευτυχώς η Google βοηθάει με μια επίσημη εξήγηση μέσω του προφίλ του στο Twitter.

Για την Google, η χρήση εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 4K σε 60 FPS δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο η εγγραφή σε 1080p, με την επιθυμία επομένως να θέλουμε να κάνουμε αυτήν τη λειτουργία εγγραφής εξαιρετική και να αποφύγετε να προσφέρετε εγγραφή βίντεο σε ποιότητα 4K σε 60 FPS επίσης χαμηλός.

Το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν κυρίως εγγραφή βίντεο 1080p είναι αλήθεια, αλλά είναι εξίσου αλήθεια ότι η βασική ρύθμιση σε smartphone είναι 1080p και υπάρχουν πολλοί που δεν προσπαθούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις εγγραφής βίντεο.

Τι πιστεύετε για αυτό; Μήπως η Google έκανε καλά να επικεντρωθεί στις λειτουργίες που χρησιμοποιούν περισσότερο οι χρήστες ή θα προτιμούσατε να επωφεληθείτε από την εγγραφή σε ανάλυση 4K σε 60 FPS στο νέο Google Pixel 4;

ΔΡΟΜΟΣ