Η Google εγκαινιάζει 6 εφαρμογές για να σας κάνει λιγότερο εθισμένους σε smartphone

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Google λανσάρει 6 πειραματικές εφαρμογές που υποτίθεται ότι θα σας βοηθήσουν να εξαρτηθείτε λιγότερο από το smartphone σας. Μια προσέγγιση που μπορεί να φαίνεται παράδοξο – η ιδέα πίσω από αυτές τις πειραματικές εφαρμογές είναι να σας ενημερώσει για τη χρήση σας, για παράδειγμα μετρώντας τον αριθμό των φορών που ξεκλειδώνετε το smartphone σας, βοηθώντας σας να βομβαρδιστείτε λιγότερο με ειδοποιήσεις, παίζοντας παιχνίδια. μην αγγίζετε το smartphone σας, κλείστε τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και πολλά άλλα.

Συντελεστές: Google / Youtube

Είστε λίγο εθισμένοι στο smartphone σας; Τι γίνεται αν σας λέμε ότι η Google δεν έχει μία, αλλά έξι εφαρμογές για αυτό; Η καταπολέμηση του εθισμού στα smartphone με περισσότερες εφαρμογές μπορεί να φαίνεται παράδοξο, ωστόσο οι έξι πειραματικές εφαρμογές που προτείνονται στο πλαίσιο του έργου Ψηφιακά Πειράματα Ευεξίας είναι γεμάτες συμβουλές για να σας ενημερώσουν για τη χρήση σας και σας προσκαλούν να αναλάβετε τον έλεγχο και να αποσυνδεθείτε. Πώς; “Ή” Τι; Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε είναι να περιγράψετε τι ακριβώς κάνουν τα έξι πειράματα Google.

Google: Αυτές οι 6 εφαρμογές είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να αποσυνδεθείτε

Ξεκλείδωμα ρολογιού είναι ένα είδος ζωντανής ταπετσαρίας που μετρά πόσες φορές ξεκλειδώνετε το smartphone σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ορίσετε ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπεραστεί και να αναγκάσετε να μην ξεκλειδώσετε το smartphone σας – εκτός από περιπτώσεις ανωτέρας βίας – πέρα ​​από αυτό. Ταχυδρομική θυρίδα διακόπτει τη συνεχή ροή των ειδοποιήσεων, ώστε να τις λαμβάνετε ταυτόχρονα κάθε φορά που είναι πιο βολικό για εσάς. Αυτό θα σας αποτρέψει από το να κοιτάτε το smartphone σας κάθε πέντε δευτερόλεπτα ενώ βρίσκεστε σε μια συνάντηση. Αναποδογυρίζουμε στοχεύει να διασφαλίσει ότι οι συμμετέχοντες δεν θα αγγίζουν πλέον το smartphone τους – όταν ένας συμμετέχων σπάει, το “παιχνίδι” σταματά.

Ερημο νησί είναι να σας κάνει να επιλέξετε τις εφαρμογές που είναι πιο σημαντικές για εσάς. Μόλις επιλεγεί, η πρόκληση είναι να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές μόνο για 24 ώρες και όχι άλλες εφαρμογές που αποσπούν την προσοχή. Μόρφ σάς επιτρέπει να οργανώνετε τις εφαρμογές σας σε διαφορετικούς τρόπους, για παράδειγμα “Εργασία” και “Αναψυχή” Στη συνέχεια, το smartphone προσαρμόζεται σε αυτό που κάνετε και σας παρουσιάζει τις εφαρμογές που χρειάζεστε περισσότερο. Χαρτί τηλέφωνο είναι αναμφισβήτητα η πιο καταπληκτική ιδέα της δέσμης: η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε τις δυνατότητες του smartphone σας που σας ενδιαφέρουν περισσότερο (π.χ. τις επαφές σας, τους Χάρτες Google κ.λπ.) και στη συνέχεια εκτυπώνει ένα “χαρτί τηλέφωνο” που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε, ώστε να μην χρειάζεται να συμβουλευτείτε το smartphone σας.

Διαβάστε επίσης: Facebook, Youtube, WhatsApp … η κυβέρνηση θέλει νόμο κατά του εθισμού στα κοινωνικά δίκτυα

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτές τις εφαρμογές τώρα από το Google Play Store κάνοντας κλικ στους ακόλουθους συνδέσμους:

Τι πιστεύετε για αυτές τις εφαρμογές; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.