Η Google εγκαινιάζει το “Αγορά στο Google” στη Γαλλία για να ανταγωνιστεί την Amazon

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις 16 ώρες και 49 λεπτά

Η Google μόλις κυκλοφόρησε το “Αγορά στο Google” στη Γαλλία: έναν ιστότοπο που φαίνεται να είναι ανταγωνιστικός με την Amazon. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν για αγορές σε πολλούς εμπόρους ταυτόχρονα με την κάρτα τους εγγεγραμμένη στον Λογαριασμό τους Google. Επεξηγήσεις.

Χρησιμοποιείτε το Amazon; Σας παρουσιάζουμε ότι είστε νέοι Θεια δικη : Αγορά στο Google. Η εταιρεία Mountain View προσφέρει τώρα τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου στη Γαλλία. Και η πλατφόρμα προσφέρει ήδη ορισμένα πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνιστή της. Είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε ένα καλάθι με πολλούς συνεργάτες εμπόρους και να τους πληρώσετε ταυτόχρονα – όλα εύκολα, με τα τραπεζικά στοιχεία που είναι ήδη αποθηκευμένα στον λογαριασμό σας Google.

Η Google βρίσκεται σε θέση να ανταγωνιστεί καλύτερα την Amazon στη Γαλλία

Επιπλέον, οι αγορές είναι πολύ ασφαλείς και η Google παρέχει στους πελάτες υποστήριξη 7 ημέρες την εβδομάδα, καθώς και την “Εγγύηση Google” που διασφαλίζει ότι λαμβάνετε τα αντικείμενα σε καλή κατάσταση και έγκαιρα. Σε περίπτωση προβλήματος, η διαδικασία επιστροφής απλοποιείται επίσης. Η Google συνεχίζει να αναπτύσσει το τμήμα του ηλεκτρονικού εμπορίου, βασιζόμενη στην επιτυχία των Αγορών Google στον κόσμο, η οποία έχει δει το κοινό της να διπλασιαστεί από το 2018.

Προς το παρόν, ωστόσο, ο αριθμός των εμπόρων που διατίθενται στην πλατφόρμα παραμένει μέτριος. Ωστόσο, εξακολουθούμε να μετράμε μεταξύ τους ονόματα όπως Boulanger, Darty ή Carrefour – πράγμα που σημαίνει ότι είναι σπάνιο να μην βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ο ιστότοπος, στον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη διεύθυνση, χρησιμοποιεί τον πολύ μινιμαλιστικό σχεδιασμό της μηχανής αναζήτησης Google. Η μόνη διαφορά είναι η αναφορά “Αγορές” δίπλα στο λογότυπο.

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται επίσης με καθαρό τρόπο, με πληθώρα φίλτρων και ρυθμιστικών σε μια στήλη στα αριστερά, για να διευκολύνετε την αναζήτησή σας. Εάν κάνετε κλικ σε μια καταχώριση, ο χρήστης παραμένει στον ιστότοπο αγορών, αλλά ανοίγει ένα ένθετο με περισσότερες πληροφορίες. Στην κορυφή, μια σειρά με τίτλο “προϊόντα που μου αρέσουν” σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τα προϊόντα που επιλέγετε, ώστε να μπορείτε να λάβετε καλύτερα μια απόφαση αγοράς αργότερα. Φυσικά, αυτός ο ιστότοπος είναι πλήρως ενσωματωμένος με τις άλλες αρχικές σελίδες του Alphabet. Για να επιστρέψετε στην κλασική μηχανή αναζήτησης, απλώς κάντε κλικ στο μεγεθυντικό φακό στα αριστερά κάτω από το πεδίο αναζήτησης.

Διαβάστε επίσης: Η Amazon πωλεί πάνω από 4.000 επικίνδυνα και παράνομα προϊόντα στον ιστότοπό της

Τι πιστεύετε για αυτόν τον νέο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.