Η Google δεσμεύεται να αντικαταστήσει το αποκλεισμένο Google Home με μια ενημέρωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Google θα αντικαταστήσει το αποκλεισμένο Google Home και το Google Home Mini με την τελευταία ενημέρωση υλικολογισμικού OTA. Σε επίσημη δήλωση, ο γίγαντας του Διαδικτύου παραδέχεται ότι ένα μικρό μέρος των συνδεδεμένων ηχείων έχει γίνει άχρηστο. Η εταιρεία υπόσχεται να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για να αποτρέψει την επανάληψη του προβλήματος στο μέλλον.

Όπως σας αναφέραμε πριν από λίγες ημέρες, κάποιο Google Home δεν λειτουργεί πλέον μετά την εγκατάσταση μιας ενημέρωσης υλικολογισμικού OTA. Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες στο Reddit ή στο φόρουμ της Google, ορισμένα έξυπνα ηχεία έχουν αποκλειστεί εντελώς: Ο Βοηθός Google δεν αποκρίνεται πλέον και η συσκευή δεν μπορεί πλέον να συνδεθεί σε δίκτυο WiFi.

Google για να αντικαταστήσει το κολλημένο Google Home με την πιο πρόσφατη ενημέρωση υλικολογισμικού

Λίγες εβδομάδες μετά τα πρώτα παράπονα, Η Google επιβεβαίωσε επιτέλους την ύπαρξη ενός σφάλματος, αναφέρετε τους συναδέλφους μας από το 9to5Google στις 24 Οκτωβρίου 2019. «Γνωρίζουμε ότι ένας μικρός αριθμός συσκευών Google Home και Google Home Mini επηρεάζονται από ένα ζήτημα που αναγκάζει τη συσκευή να σταματήσει να λειτουργεί. Έχουμε μια επιδιόρθωση που θα αποτρέψει την επανεμφάνιση του προβλήματος και θα αναπτυχθεί πολύ σύντομα. Αντικαθιστούμε τις επηρεαζόμενες συσκευές » Η Google ανακοίνωσε σε δελτίο τύπου που στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης: Google Home και Amazon Echo – ένα κενό που σας επιτρέπει να κατασκοπεύετε και να κλέβετε τους κωδικούς πρόσβασής σας

Προφανώς, το πρόβλημα περιορίζεται στο Google Home και το Home Mini, αλλά δεν επηρεάζει το Google Home Max, το Google Home Hub ή το Nest Mini. Σε αντίθεση με τις φήμες, Η Google αντικαθιστά επίσης συσκευές που δεν καλύπτονται πλέον από εγγύηση. Εάν το ηχείο σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την τελευταία ενημέρωση, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε με την Google για να ζητήσετε αντικατάσταση του Google Home. Έχετε λάβει ποτέ ένα ηχείο αντικατάστασης; Περιμένουμε την κατάθεσή σας στα σχόλια.

Πηγή: 9To5Google